Lees EVMI #3 nu als digitaal magazine

EVMI 3 Digitaal magazine

De digitale editie van EVMI #3 is verschenen. In dit nummer lees je alles over de thema's analyse & onderzoek en ketenoptimalisatie. Met onder meer: hoogleraar neuroimmonologie Jerome Hendriks over nieuwe toepassingen in de lokale fruitteelt en Marion Beugelsdijk, verpakkingsexpert bij Albert Heijn, over de doelstelling om minder plastic te gebruiken. Ook lees je het volgende deel in de artikelreeks ‘Food in Transitie 2030’.

Lees EVMI #3 online
Meer over
Lees ook
Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

In de voedingsmiddelenindustrie ligt contaminatie altijd op de loer. Om de voedselveiligheid te waarborgen zijn goede voorzorgsmaatregelen, hygiëne en controle nodig.

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Ons voedsel zit steeds slimmer in elkaar. Dierlijke eiwitten worden vervangen door plantaardige, suikers door laagcalorische zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen door natuurlijke alternatieven. Welke innovatieve, functionele ingrediënten maken on voedsel in de toekomst nog lekkerder en gezonder? En welke andere innovaties kunnen ons voedsel transformeren...

Mikrocentrum en EVMI lanceren Food Technology 2021

Mikrocentrum en EVMI lanceren Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.