Let’s Make BBQ Great Again - Jeroen Wesselink

23 september 2019

Barbecueën staat voor gezelligheid, ontspanning en is de oervorm van eten klaar maken. Dat is wat barbecueën zo fantastisch maakt. Er is lang gezocht naar een BBQ-boek dat er werkelijk toe doet en leuk is om te lezen. Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink draait volledig om verrassende momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken.

Het boek geeft maar liefst twintig uiteenlopende momenten zoals: Learning by Burning, Meatless Monday, Below Zero, Hide “N Grill (als je schoonmoeder komt), Black Friday, The Hangover, Burendag of de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, is er altijd een reden om de BBQ aan te steken.

Momenten die vele nieuwe recepten opleverden om geweldig te eten, te genieten, te lachen en om herinneringen te maken. Het boek is 258 Pagina’s dik met een korte inleiding over barbecueën en daarna vele recepten die de verschillende momenten smaakvol inhoud geven.

Let’s Make BBQ Great Again is geschreven door Jeroen Wesselink. Hij ontdekte al op jonge leeftijd de magie van eten bereiden boven de vlammen, zoals knakworstjes op een stokje op een zelfgemaakt vuurtje in de zandbak.

Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Let’s Make BBQ Great Again | ISBN: 9789082882803 | Prijs: 24,95

Dit artikel verscheen eerder op: Vleesmagazine

Altijd op de hoogte blijven?