Meer weten met big data in 60 minuten

big data boekcover

“Het is een enorme groeimarkt in Nederland waar nog te weinig belangstelling voor is.’” Zo noemt technologiedeskundige Dik Bijl het gebruik van big data in het bedrijfsleven. “Bedrijven onderschatten de mogelijkheden en denken dat het alleen iets is voor grote organisaties met veel financiële middelen.” In zijn boek “Meer weten met big data in 60 minuten”, ontkracht hij dit beeld.

De boodschap: Je hoeft geen Google te heten om gebruik te kunnen maken van big data. Op deskundige wijze beschrijft hij de ontwikkeling van de steeds goedkoper wordende kunstmatige intelligentie en de grote voordelen die dat met zich meebrengt. Refererend naar grote bedrijven als Netflix, legt Bijl daarna de link tussen het gebruik van big data en het succesvolle inspelen op de behoeften van klanten.

Wil je als ondernemer weten hoe je de klant ook op lange termijn tevreden kunt houden? Lees dan dit boek. “Want cijfers liegen niet.”

Meer weten met big data in 60 minuten van Dik Bijl is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Meer weten met Big data in 60 minuten | ISBN: 9789461263629 | Prijs: € 12,50

Dossiers
Lees ook
Zo combineer je wijn en eten

Zo combineer je wijn en eten

Welke wijn kies je bij een visgerecht? En welke wijn drink je bij een vleesgerecht of bij de barbecue? En welke wijn past goed bij een dessert? Met het nieuwe boek Wijnfestijn legt wijnkenner Maarten van den Dries uit welke wijn bij welk gerecht past.

Over inpakken

Over inpakken

In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink de lezer modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Ze laten zien hoe je aroma’s en smaken kunt creëren en behouden door eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen en de aarde zelf.

Vis - Gaël Orieux

Vis - Gaël Orieux

In het persbericht werd gesproken over ‘Hét culinaire naslagwerk voor vis en zeevruchten’ en daar zou de uitgever best eens gelijk in kunnen hebben. Vis is een prachtig en heel uitgebreid boek over vis en zeevruchten. Het boek verscheen in 2016 in het Frans en nu is er dan de Nederlandse versie.