Meer weten met big data in 60 minuten

16 december 2019

“Het is een enorme groeimarkt in Nederland waar nog te weinig belangstelling voor is.’” Zo noemt technologiedeskundige Dik Bijl het gebruik van big data in het bedrijfsleven. “Bedrijven onderschatten de mogelijkheden en denken dat het alleen iets is voor grote organisaties met veel financiële middelen.” In zijn boek “Meer weten met big data in 60 minuten”, ontkracht hij dit beeld.

De boodschap: Je hoeft geen Google te heten om gebruik te kunnen maken van big data. Op deskundige wijze beschrijft hij de ontwikkeling van de steeds goedkoper wordende kunstmatige intelligentie en de grote voordelen die dat met zich meebrengt. Refererend naar grote bedrijven als Netflix, legt Bijl daarna de link tussen het gebruik van big data en het succesvolle inspelen op de behoeften van klanten.

Wil je als ondernemer weten hoe je de klant ook op lange termijn tevreden kunt houden? Lees dan dit boek. “Want cijfers liegen niet.”

Meer weten met big data in 60 minuten van Dik Bijl is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Meer weten met Big data in 60 minuten | ISBN: 9789461263629 | Prijs: € 12,50

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?