Middelkamp Vis presenteert zich op Inspirational

Middelkoop Vis

Middelkamp Vis is een van de deelnemende partners van Inspirational. De zesde editie van deze horecavakbeurs biedt demonstraties en masterclasses gericht op het feestdagenseizoen. Deze kleinschalige beurs vindt plaats op 12 en 13 november bij het hoofdkantoor van Rational in Almelo.

Middelkamp Vis

De groothandel Middelkamp Vis richt zich op grootverbruikers van vis. Op de beurs is eigenaar Bert Middelkamp aanwezig. Hij geeft iedere dag een masterclass over Nederlandse kweekvis. Bert neemt de deelnemers mee in de wereld van kweekvis en presenteert een aantal gerechten.

Inspirational 2018

Inspirational is een beurs met toonaangevende leveranciers voor de professionele keuken. De beurs is gericht op professionals uit de horeca, catering en instellingskeuken. Naast masterclasses staan er verschillende kookdemo's op het programma. Er zullen verschillende visgerechten worden bereid en er is aandacht voor het fileren van vis.

Naast Middelkamp presenteren ook de andere partners zich. Dit zijn Rational, Bolscher meer dan vlees, Twentsch wijnhuis, Panesco, Beukenhorst koffie, Verstegen spices & sauces, Bresc, Grensland Zuivel, VersvoorHoreca.nl, Cuno Moormann & Zn., Naturalia, Meindersma, Eijsink, AySay, Go-Tan en Le Nouveau Chef.

 
Lees ook
Foodhall Scheveningen opent binnenkort de deuren

Foodhall Scheveningen opent binnenkort de deuren

Op de Noordboulevard van Scheveningen opent dit voorjaar de Foodhall Scheveningen. Dit overdekte marktplein is geïnspireerd door de sfeer van een gezellige, Aziatische markt . In de hal komen verschillende foodstands met gerechten uit zestien wereldkeukens.

Horecava 2020: van bijvangstkroket tot vegan vis

Horecava 2020: van bijvangstkroket tot vegan vis

Voedselverspilling, veggie & vegan(istisch). Deze drie trends vormen de voedingsbodem voor de Horecava 2020 in Amsterdam. Vismagazine ontdekt veganistische visproducten, proeft duurzame vissnacks en maakt kennis met een initiatief om bijvangst van Noordzeevis op de horecakaart te zetten. De overalltrend van gezond en plantaardig eten, dendert...

VISwijzer opgenomen in nieuw EKO/Green Key-keurmerk

VISwijzer opgenomen in nieuw EKO/Green Key-keurmerk

Green Key en Stichting EKO-keurmerk zijn tot een gecombineerd keurmerk gekomen voor horecaondernemingen. In dit nieuwe EKO/Green Key-label is ook de VISwijzer meegenomen. Onlangs kreeg Gasterij Wasven in Eindhoven als eerste dit keurmerk uitgereikt tijdens een horeca-netwerklunch.