More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

More than Drinks Inspiration!_foto: Goulmy Design

Vanwege de coronacrisis verschuift de Drankenbeurs More than Drinks Inspirations! naar 12 en 13 september 2021. Dat heeft organisator Alea Publishers, uitgever van onder andere More than Drinks! besloten na een rondgang in de drankenbranche. "We horen van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee te doen aan beurs."

Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer: “De coronacrisis heeft onze wereld op zijn kop gezet. Naast het persoonlijk leed dat veel families heeft getroffen en nog kan treffen, is ook de zakelijke wereld opgeschrikt met een stevige crisis. Voor ons, als organisator van beuren en events is het lang de vraag geweest welke kant we dit jaar moeten opgaan met onze evenementen."

"Na een rondgang in de drankenbranche horen we van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee te doen aan beurs. Letterlijk schreef een standhouder: ‘Wij vinden het niet verantwoord om onze medewerkers, onszelf, bezoekers en jullie personeel extra risico te laten lopen door toch aanwezig te willen zijn.’ We vinden dit een zeer verstandig en begrijpelijk standpunt.”

"We hebben daarom in goed overleg met onze standhouders en partners besloten om de beurs te verplaatsten naar volgend najaar. We hopen dan met veel enthousiasme de beurs te kunnen neerzetten en al onze standhouders weer te kunnen ontmoeten.”

More than Drinks Inspirations! vindt nu plaats op 12 en 13 september en wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters, groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor de beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Er is een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door een programma met korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Dossiers
Lees ook
SIAL Parijs verplaatst naar oktober 2022

SIAL Parijs verplaatst naar oktober 2022

Beeld: SIAL SIAL Parijs verplaatst naar oktober 2022 De organisatie van SIAL laat weten dat ze de levensmiddelenbeurs twee jaar uitstellen. Het bedrijf had vanwege de coronapandemie verschillende maatregelen genomen om de beurs komende oktober door te kunnen laten gaan. In overleg met verschillende betrokkenen is nu toch besloten om de beurs uit te...

Tavola 2020 verplaatst naar volgend jaar

Tavola 2020 verplaatst naar volgend jaar

De organisatie van Tavola 2020 heeft deze internationale vakbeurs opnieuw verplaatst, naar 21, 22 en 23 maart. "Toen we begin maart beslisten om Tavola 2020 uit te stellen tot september, had niemand gedacht dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen."

De Grote Hamersma

De Grote Hamersma

Bijna 90 procent van alle wijn die consumenten thuis drinken, kopen ze in de supermarkt of bij een van de nationale slijterijketens. Maar welke moeten we nou hebben als we voor het schap staan? Al jaren is De Grote Hamersma de onafhankelijke wijngids die jaarlijks ruim 8000 wijnen beoordeelt.