Mosselbureau organiseert Nationale Mosselweek

Het Nederlands Mosselbureau organiseert van 29 augustus tot en met 6 september 2015 de Nationale Mosselweek in Nederland. In deze week wordt extra aandacht gevraagd voor dit bekende Zeeuwse streekproduct. Een keur aan restaurants biedt tijdens de Mosselweek een overheerlijk mosselmenu of -gerecht aan voor een aantrekkelijke prijs.

Tweeledig doel

Christine Fijnaut van Het Nederlands Mosselbureau: “We willen de Zeeuwse mosselen in Nederland nog meer bekendheid geven. We lanceren een complete promotiecampagne waarin consumenten worden uitgenodigd om lekker mosselen te gaan eten tijdens de Nationale Mosselweek. Deze week heeft een tweeledig doel: Nederlandse horeca kan laten zien wat ze in huis hebben en voor de mosselsector is het geweldig dat er extra aandacht besteed wordt aan het prachtproduct Zeeuwse mosselen.”

Wie doet mee?

Horeca die enthousiast is en wil deelnemen aan de Nationale Mosselweek kunnen zich aanmelden via mosselweek.nl/horeca. Horecagelegenheden zijn volledig vrij om te kiezen wat ze op de kaart zetten. Alle deelnemende restaurants profiteren van de landelijke promotiecampagne en gratis promotiemateriaal.

Lees ook: