Mosselfandag in Yerseke

opening mosselseizoen 2019 (65)-kl

Aanstaande zaterdag 3 augustus is het Mosselfandag in Yerseke.  Meer dan 600 mosselliefhebbers uit heel Nederland en België hebben zich al aangemeld voor deze dag in de haven van het Zeeuwse Yerseke. Tijdens deze dag varen zij mee met een mosselkotter op de Oosterschelde en bezoeken ze de Nederlandse Mosselveiling. Ook kunnen ze een kijkje nemen bij de verwerkende mosselbedrijven. Er zijn volop heerlijke mosselen te eten en er is muziek.

Ook meedoen? Meld je aan via: www.mosselen.nl/nl/mosselfandag-2019/

LOCATIE
Tent aan de Koningin Julianahaven van Yerseke (Ankerweg)

TIJD
10.30 uur – 16.00 uur

PRIJS
€ 10,00,- p.p. (incl. koffie, Zeeuwse bolus en één Mosselmaaltijd)

Kinderen onder de 10 jaar gratis.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Oproep: Doe mee aan de Nationale Mosselweek 2022

Oproep: Doe mee aan de Nationale Mosselweek 2022

Van 17 tot en met 23 oktober 2022 vindt de Nationale Mosselweek plaats. Good Fish roept samen met MSC en het Nederlands Mosselbureau restaurants op om mee te doen aan deze week en hun gasten te verrassen met een ‘mosselbite’ of ‘mosselamuse’.

Start campagne 'Doe de Mossel'

Start campagne 'Doe de Mossel'

De Zeeuwse mosselsector start de nieuwe promotiecampagne 'Doe de Mossel'. Hiermee wil de sector de zichtbaarheid van hun product verbeteren en inspelen op de behoeftes van consumenten aan gemak, variatie en producten van een duurzame herkomst.

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat opent Mossel & Oesterboulevard Yerseke

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat opent Mossel & Oesterboulevard Yerseke

De Mossel & Oesterboulevard in Yerseke is gestart. Gedeputeerde van de Provincie Zeeland, Jo-Annes de Bat, verrichtte de officiële opening door de elektrische Mossel & Oesterboulevard shuttlebus door het openingslint te rijden.