Nederlands Visbureau start winkelactie

eem een visje mee-actie Nederlands Visburea

Het Nederlands Visbureau start een winkelactie onder de noemer 'Zorg een beetje voor elkaar: neem een visje voor een ander mee'. In deze actie komt het eten van een gezond visje samen met de huidige crisismaatregelen. Met deze actie geeft het Nederlands Visbureau antwoord op de oproep van Mark Rutte om een beetje voor elkaar te zorgen.

In deze "bijna surrealistische tijd" wil het Nederlands Visbureau de vishandelaren graag extra ondersteunen. "Bij alle sombere ontwikkelingen is één ding van belang: gezond blijven! Gezond eten hoort hierbij en de stelling die eenieder kent ‘vis is gezond’ moet ons allemaal een steuntje in de rug geven", aldus het Visbureau.

Neem een visje voor een ander mee

De campagne van het Visbureau moedigt klanten, die viskopen aan om ook een visje mee te nemen voor de buurman, voor oma of een van de anderen in zijn omgeving. Om dit te bereiken is er een promotiepakket voor de visdetaillist. Dit bestaat uit een poster (voor winkelruit of stoepbord) en stickers. Deze sticker kan worden geplakt op de eigen tasjes of verpakking, waarop iedereen zijn eigen naam kan invullen en de naam van de ontvanger.

Ook horecaondernemers kunnen deze actiematerialen gebruiken. "Nu veel ondernemers afhaalmenu’s aanbieden, is het immers een attente suggestie ook voor iemand in de buurt een smakelijke vismaaltijd mee te brengen."

Promotiemateriaal

De promotiematerialen zijn verspreid onder diverse groothandels om aan detaillisten te kunnen verstrekken. Individuele aanvragen kunnen naar de webshop van het Nederlands Visbureau.

 

Lees ook
Nieuwe landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus

Nieuwe landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus

Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt toe. Om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen komen er nieuwe landelijke maatregelen. Deze werden maandagavond afgekondigd door minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge in een persconferentie. De nieuwe regels gaan vandaag, 29 september, om 18.00 uur in.

VNO-NCW en MKB-Nederland roepen leden op om tweede lockdown te voorkomen

VNO-NCW en MKB-Nederland roepen leden op om tweede lockdown te voorkomen

Het gaat niet goed met de coronacijfers. Het aantal besmettingen neemt sterk toe en ook het aantal ziekenhuisopnames stijgt. Daarom roepen VNO-NCW en MKB-Nederland hun leden op om er alles aan te doen om een tweede lockdown te voorkomen.

Vis van de maand

Vis van de maand

Ook al is het eind van dit jaar nog niet in zicht, de kalender ‘Vis van de Maand 2021’ is inmiddels in overleg met mensen uit de vissector vastgesteld. De productie van de nieuwe kalender met bijbehorend POS-materiaal voor de winkelvloer is reeds in gang gezet.