NetVISwerk visserijpartner Dutch Food Week

15 juli 2021 Redactie Vismagazine
V.l.n.r. Bert van Wanrooij (DFW), AlbertJan Maat en Stefan Lok (voorzitter en bestuurslid NetVISwerk).

NetVISwerk en Dutch Food Week gaan samenwerken. Op dinsdag 13 juli ondertekenden de partijen een overeenkomst waarin is afgesproken dat NetVISwerk de visserijpartner van Dutch Food Week wordt.

Dutch Food Week vindt in 2021 voor de zevende keer plaats. Van 9 tot en met 16 oktober staat 'ons voedsel' centraal en delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving en vinden overal in het land activiteiten plaats rondom food. NetVISwerk treedt op de visserijpartner. De nadruk komt te liggen op de kleinschalige kust- en binnenvisserij als leverancier van gezonde en duurzame streekproducten.

NetVISwerk is een organisatie die de belangen van de kleinschalige kustvissers en binnenvissers in Nederland en België behartigt. Zorgvuldig vissen naar draagkracht van het water, daar draait het om. Hun doel is werken aan een gewaardeerde sector die in goede omstandigheden haar werk kan doen. De speerpunten liggen bij herstel van de visstand, innovaties toepassen met oog voor de tradities en bouwen aan het vertrouwen in de
visserij.

 

Altijd op de hoogte blijven?