Niet op pad? Doe online inspiratie op!

20 juli 2021 Stella van Ginkel Angelique Bosman
Foto: Paul Einerhand/Unsplash

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Vismagazine je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol met plekken om vanuit huis inspiratie op te doen. Ook leuk voor na de coronatijd! Met vandaag Ondernemerschap en websites.

Ondernemerschap

De website De Ondernemer.nl is, zoals de naam al zegt, een site vol met nuttige tips en informatie voor ondernemers. Je vindt er het laatste nieuws, verschillende interessante blogs, tips over marketing en financiën, en nog veel meer.

De ondernemer_logo

ZakenVerhalen.nl verzamelt de verhalen van allerlei Nederlandse ondernemers, bedoeld om mkb’ers en zzp’ers te inspireren. Bijvoorbeeld het verhaal van Thijs Duindam, eigenaar van restaurant De Soester Duinen, over wat er allemaal mogelijk is in zijn bijzondere uitspanning. Maar ook verhalen van de eigenaar van een schoonmaakbedrijf, een socialmedia-trainer en een websitedeveloper zijn er te vinden. Als je je eigen verhaal wereldkundig wilt maken, dan kan dat – tegen een vergoeding - ook.

Zakenverhalen_logo

Websites

Op visrecepten.nl vind je naast allerlei lekkere gerechten ook nieuws over evenementen, seizoensvis en andere actuele onderwerpen.

Visrecepten_website

De website van de Vereniging Nederlandse Visspecialisten biedt de visspecialist allerlei handige informatie  over bijvoorbeeld keurmerken en richtlijnen.

VNV logo

 

Vistikhetmaar is een online platform voor kennisuitwisseling in de visserijsector. De site heeft uitgebreide dossiers over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor de visserij. Volg ze ook op Twitter voor handige updates.

Vistikhetmaar

Altijd op de hoogte blijven?