Nieuw Jumbo Foodmarkt in Goes geopend

De Jumbo Foodmarkt in Goes is geopend. Dit is de achtste foodmarkt in Nederland. Het is de eerste Foodmarkt in Zeeland en daarom is het mogelijk om verse mosselen te scheppen in de winkel.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo en Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, openden de winkel op feestelijke wijze samen met filiaalmanager Paul Duijnstee en zijn team.

Bijzonder aan de Zeeuwse Foodmarkt is dat klanten zelf verse mosselen kunnen scheppen, echte Zeeuwse mosselen uiteraard. Ook verkoopt de winkel veel andere lokale Zeeuwse producten.

 

 

 

Lees ook
Visbar The Good Companion omarmt lokale vis 'Bijvangst staat standaard op ons menu’

Visbar The Good Companion omarmt lokale vis 'Bijvangst staat standaard op ons menu’

Het begon met fish and chips maar inmiddels is de kaart van visbar The Good Companion in Amsterdam flink uitgebreid. Lokale, duurzame en dagverse vis is het uitgangspunt voor ondernemers Niek van den Hoven en Enno Massaro Naast vis uit de Noordzee staat er standaard bijvangst op het menu. Via evenementen maken gasten kennis met de visbar.

Onderzoeksproject Meerwaarde met Mosselen wint RAAK-award 2019

Onderzoeksproject Meerwaarde met Mosselen wint RAAK-award 2019

Het onderzoeksproject Meerwaarde met Mosselen van de HZ University of Applied Sciences won 14 november de RAAK-award 2019. De hoofdprijs bestond uit een cheque van €10.000,-. Het onderzoek is gericht op het zodanig aanleggen van droogvallende mosselbanken dat deze een bijdrage leveren aan kustbescherming, het verhogen van biodiversiteit én de mosselproductie.

Blockchain voor tilapia Jumbo

Blockchain voor tilapia Jumbo

Jumbo brengt de tilapiaketen in beeld door middel van blockchaintechnologie. Klanten kunnen met de QR-code op de verpakking de verschillende stappen in het productieproces van tilapia zien. Deze pilot met blockchain sluit aan bij de ambitie van Jumbo om haar keten transparanter te maken.