Nieuwe uitgave Visculinair magazine

150827 Cover Visculinair Magazine LR

Op 1 september verschijnt alweer het derde Visculinair magazine van dit jaar. Het magazine, dat uitgegeven wordt door het Nederlands Visbureau, heeft inmiddels een grote groep fans, die reikhalzend naar het volgende nummer uitkijken. Maar liefst 30.000 exemplaren worden via visverkooppunten verspreid.

In het komende nummer blikken we terug op de zomer en maken we ons op voor de herfst. Mediterrane gerechten en tapas komen aan bod, maar ook een aantal heerlijke vissoepen. Ook gaan we mee met de TH10. De vaste rubrieken ‘5 vragen aan’, de evenementenkalender en de column van een wisselende vertegenwoordiger uit de vis ontbreken natuurlijk niet.

Het Visbureau hoopt dat veel visspecialisten het magazine als service aan hun klanten willen meegeven. Bestellen kan via de webshop van het Visbureau. De kosten zijn € 0,25 per stuk. Minimale afname is 100 stuks.

 
Lees ook
Opleiden voor baan van de toekomst

Opleiden voor baan van de toekomst

De vakmensen opleiden die de foodbranche nodig heeft. Daar staat SVO vakopleiding food voor. Daarvoor moet SVO weten met welke ontwikkelingen de branche te maken krijgt en over welke vaardigheden medewerkers in de toekomst moeten beschikken. SVO vroeg The Food Research Company daarom om een onderzoek uit te voeren naar de toekomst van SVO en van de...

Aantal viswinkels stabiel sinds 2016

Aantal viswinkels stabiel sinds 2016

In tien jaar tijd is het aantal viswinkels volgens cijfers van het CBS met 27 procent toegenomen. Sinds het jaar 2016 is het aantal visspeciaalzaken echter gestabiliseerd. De groei van het aantal viswinkels was het sterkst in Zuid-Holland. Procentueel gezien was de toename het sterkst in de provincie Utrecht. Het landelijk gemiddeld aantal inwoners...

Vijf redenen om voor MSC-certificering te kiezen

Vijf redenen om voor MSC-certificering te kiezen

Sinds de zomer 2019 werkt Jan van Keulen voor MSC. Zijn missie is om visspecialisten die kiezen voor duurzaamheid te ondersteunen en zorgen dat MSC een positief onderdeel wordt van de bedrijfsvoering. Hij geeft vijf redenen om voor MSC-certificering te kiezen.