Nieuwe uitgave Visculinair magazine

Op 1 september verschijnt alweer het derde Visculinair magazine van dit jaar. Het magazine, dat uitgegeven wordt door het Nederlands Visbureau, heeft inmiddels een grote groep fans, die reikhalzend naar het volgende nummer uitkijken. Maar liefst 30.000 exemplaren worden via visverkooppunten verspreid.

In het komende nummer blikken we terug op de zomer en maken we ons op voor de herfst. Mediterrane gerechten en tapas komen aan bod, maar ook een aantal heerlijke vissoepen. Ook gaan we mee met de TH10. De vaste rubrieken ‘5 vragen aan’, de evenementenkalender en de column van een wisselende vertegenwoordiger uit de vis ontbreken natuurlijk niet.

Het Visbureau hoopt dat veel visspecialisten het magazine als service aan hun klanten willen meegeven. Bestellen kan via de webshop van het Visbureau. De kosten zijn € 0,25 per stuk. Minimale afname is 100 stuks.

 
Lees ook
Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK

Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK

Het kabinet laat de verbruiksdrempel voor de Tegemoetkoming Energiekosten vervallen. Dit betekent dat ook bedrijven die minder dan 5.000 m3 gas of 50.000 kilowattuur elektriciteit gebruiken in aanmerking komen voor deze steunmaatregel.

Visspeciaalzaken luiden noodklok

Visspeciaalzaken luiden noodklok

Niet alleen door de hogere kosten voor grondstoffen en energie, maar ook door de komende verhoging van het wettelijk minimumloon staat veel visdetaillisten het water aan de lippen.

VNV vreest faillissementsgolf bij viswinkels vanwege hoge kosten

VNV vreest faillissementsgolf bij viswinkels vanwege hoge kosten

Hoge prijzen voor energie en grondstoffen. Veel vishandelaren hebben het moeilijk. Janneke Keuning, directeur van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV), vreest dat er een faillissementsgolf van vishandelaren aankomt. Dat meldt RTL Nieuws.