Nieuwe vormgeving Vismagazine

Vis 1-2019_Cover

Vis-1-2019_Cover-230x300 Dinsdag 12 februari verschijnt Vismagazine 1-2019. Het eerste nummer van 2019 heeft een complete restyling ondergaan. Qua vorm en uitstraling is het blad op verschillende fronten aangepast. Hoewel het blad een nieuwe look en feel heeft gekregen, is Vismagazine inhoudelijk hetzelfde gebleven. Vismagazine blijft hét vakblad voor elke visspecialist en dé nieuwsbron voor de vissector met mooie reportages, actualiteiten en columns van specialisten die hun visie geven op de sector.

Wat leest u in de eerste editie van het vernieuwde Vismagazine?

Het thema van het eerste nummer van Vismagazine is rauwe vis en apparatuur. In het blad staat een uitgebreid van verslag van de Horecava. Niet alleen de trends op het gebied van vis worden uitgelicht, maar er wordt ook uitgebreid gekeken naar apparatuur. De redactie van Vismagazine signaleert op apparatuurgebied een overgang van gas naar inductie. Ook in de rondvraag staat apparatuur centraal.

Visserijbioloog Dolf Boddeke kijkt in een interview terug op zijn spraakmakende carrière. Daarnaast is er aandacht voor het cameratoezicht op de garnalenafslagen en de herstructurering van de Schotse visafslag Peterhead. Ook sprak Vismagazine met de Bruinisser visser Dominic Haaij. Er is een mooie reportage over de ambulante vishandel De Vis- en Paling Koning. Eigenaar Ad Krol gaf na een ruim een halve eeuw het stokje over aan zijn dochter Katja. Hoe gaat zij aan de slag met vernieuwing?

In het blad staat een uitgebreid artikel over cybercrime. Het MKB is hier namelijk één op de vijf keer slachtoffer van. Hoe kunt u zich hiertegen beschermen? En verder leest u over pijlstaartinktvis, de nieuwjaarsrecepties van het Visbureau en van Dupan en over de nieuwe stichting Noordzeevis uit IJmuiden.

Nieuwsgierig naar de nieuwe vormgeving? Hieronder een voorproefje!

Lees ook
Redactiestage bij onze Food vakbladen

Redactiestage bij onze Food vakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.

Visgilde Dieren

Visgilde Dieren

Hier een impressie van Visgilde Dieren. In Vismagazine 8-2019 komt een uitgebreide reportage van deze viswinkel. Dit nummer verschijnt 12 november. Nieuwsgierig geworden? Sluit dan nu een abonnement af!

Alea Publishers neemt Foodbladen Vakbladen.com over

Alea Publishers neemt Foodbladen Vakbladen.com over

De nieuwe uitgeverij Alea Publishers van mediaondernemers en tevens broers Pepijn en Roeland Dobbelaer neemt per 1 juli de Foodbladen van Vakbladen.com over. De broers werken al langer samen met hun bedrijven, respectievelijk Virtùmedia (uitgeverij van meer dan 30 special interest bladen en vakbladen) en Twin Digital/Twin Media (vormgeving/webdesign...