Nieuwe website Degens

150928 Degenes nieuwe website

 

Degens, leverancier van kruiden en specerijen voor versproducten,heeft een nieuwe website: www.degens.eu. De nieuwe site is een interactieve ontmoetingsplaats waar elke visdetaillist, slager, groenteman en traiteur terecht kan voor inspiratie, culinaire en commerciële tips, en praktische informatie over het Degens-assortiment. Degens wil de ambachtelijke versspecialist daarmee actief ondersteunen in de concurrentie met de supermarkten.

Heldere indeling

De site heeft aparte ingangen voor informatie over respectievelijk vlees, vis, groenten en delicatessen. Met voor elke groep een overzicht met foto's en beschrijving van alle producten (alleen al voor vlees zo'n 250 verschillende kruiden, sauzen en marinades!), recepten, tips van retail- en marketingspecialisten en leerzame ervaringen van mensen uit de praktijk.

Receptendatabase

Een continu groeiende database met recepten helpt de versspecialist steeds iets nieuws te brengen voor de kritische consument. De lijst is doorzoekbaar per hoofdingrediënt en per eetmoment (BBQ, seizoen, speciale feestdagen) en alle recepten zijn makkelijk te schalen voor verschillende hoeveelheden.

Praktische informatie

De verswinkelier krijgt regelmatig lastige vragen over ingrediënten. Wat zit er precies in? Welke allergenen bevat het product? Is het glutenvrij? PS Foodservice geeft gedetailleerde informatie over elk Degens-product. En natuurlijk is er ook een overzicht van alle grossiers die het Degens-assortiment voeren, én van het complete Degens-team.

Lees ook
Visbeurs 2019:  ‘Het is vis wat de pot schaft’

Visbeurs 2019: ‘Het is vis wat de pot schaft’

De Spakenburgse Visbeurs is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. “Het is vandaag vis wat de pot schaft’, aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. “We hangen de vlag niet halfstok, ondanks alle uitdagingen. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.”

‘Ik wil de wereld een stukje mooier maken’

‘Ik wil de wereld een stukje mooier maken’

Het zijn uitdagende tijden, vindt Michel Driessen, CEO bij Verstegen Spices & Sauces. De markt verschuift, het klimaat verandert, en wereldwijd wordt de politiek onstabieler. Driessen wil Verstegen niet alleen zo goed mogelijk door deze tijd heen loodsen, maar er ook een ander bedrijf van maken. “Een organisatie die een positieve impact heeft op de...

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman is creatief met kruiden

Ben the Spiceman, de enige kruidenfabrikant met twee vrouwen aan het roer, is uiterst creatief met pure specerijen en kruiden. Ze zijn msg-vrij en clean label. Verder zitten er marinades, sauzen en private label kruidenmixen in het assortiment.