Nieuwe zalmfabriek H. van Wijnen en Kennemervis Groep

30 augustus 2022 Redactie Vismagazine Pixabay
Foto: Pixabay

H. van Wijnen en Mayonna, onderdeel van de Kennemervis Groep, openen in Bunschoten-Spakenburg een nieuwe zalmfabriek. In de fabriek vindt de verwerking van verse zalm plaats voor een Nederlandse retailer en de rokerij van H. Van Wijnen in Krimpen aan den IJssel.

De nieuwe fabriek is een partnership tussen H. van Wijnen en Kennemervis Groep. “Wij zijn enorm trots op deze nieuwe fabriek”, zegt Jannes Snel, Managing Director van H. van Wijnen. “Het is voor H. van Wijnen een grote stap om op twee locaties te gaan produceren. Met deze fabriek vergroten we onze mogelijkheden op het gebied van kwaliteit en capaciteit, tevens versterkt dit onze partnership met de betrokken partijen”

Partnership

“Met deze samenwerking zetten we een belangrijke stap op het gebied van verse zalm; het grootste product in de retail”, zegt Eugene Scholten, CEO van Kennemervis Groep. “Hierdoor zullen we competitiever zijn in de markt, borgen we een lange termijn samenwerking met de betrokken partners en vergroten we onze capaciteit. We zien uit naar een succesvolle samenwerking.”

Geen nieuws van Vismagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

H. van Wijnen

H. van Wijnen - The Salmon Company - produceert sinds 1864 zalmspecialiteiten. Het bedrijf levert aan de industrie, foodservice en retail in binnen- en buitenland onder eigen merk en private label. De zalm wordt gerookt op de productielocatie in Krimpen aan den IJssel.

Kennemervis Groep

Kennemervis Groep is een veelzijdig bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en Denemarken. Samen met dochterondernemingen leveren ze een breed scala aan zowel vis, plantaardige producten en (gemaks)oplossingen. Mayonna is een dochteronderneming van Kennemervis Groep. Mayonna produceert duurzame en hoogwaardige vis en levert die aan de retailmarkt en voedselplatformen in binnen- en buitenland.

Altijd op de hoogte blijven?