Noordzeevis op de Haagse Strand- en Terrasbeurs

Haagse Strand- en Terrasbeurs

Dit weekend, op 4 februari, vindt in het Zuiderstrandtheater de Haagse Strand- en Terrasbeurs 2019 plaats. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is partner van deze beurs voor horecaondernemers en reikt de prijs Beste gebruik van Noordzeevis uit.

Haagse Strand- en Terrasbeurs

De Haagse Strand- en Terrasbeurs 2019 richt zich op horeca-ondernemers. Op de beurs zijn verschillende exposanten en er worden masterclasses en demonstraties gegeven. Ook Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is aanwezig. De stichting geeft de masterclass 'Rendement' en laat zien hoe een ondernemer de lokaliteit en het rendement kan verhogen door Noordzeevis op de menukaart te zetten.

Beste gebruik van Noordzeevis

Ook worden dit jaar voor het eerst prijzen uitgereikt aan Haagse horecaondernemingen. Er zijn drie categorieën: Meest duurzame horecaonderneming, Beste nieuwkomer en Beste gebruik van Noordzeevis. Deze laatste prijs gaat naar de onderneming die het beste, meeste of origineelste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. De genomineerden zijn:

  • De Groene Parel
  • Restaurant De Dagvisser
  • Restaurant Waterproef
  • Grand Plage
  • Strandpaviljoen Blue Lagoon
  • Strandrestaurant De Waterreus
  • Manta Scheveningen
  • Solbeach Scheveningen
  • Vigo Seafoodbar
  • Zarautz Scheveningen
  • Buena Vista Beach Club
  • Peukie Beachclub
  • Brasserie de Badmeester
  • OCEANS Beach House
  • Het Gouden Kalf
  • Restaurant Publique

Het publiek kan online stemmen op de genomineerde restaurants. Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag, en een bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen reiken de prijs uit.

Lees ook
Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Afgelopen vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats over de stand van zaken rondom het coronavirus. Het kabinet versoepelde een aantal coronamaatregelen. Onder andere het onderwijs en de niet-essentiële winkels mogen weer open. De horeca en de culturele sector blijven voorlopig gesloten.

Horecava 2022 gaat niet door

Horecava 2022 gaat niet door

De organisatie van de Horecava heeft besloten om de beurs van 2022 te annuleren. De afgelopen twee jaar waren zwaar voor horecaondernemers en die druk blijft voorlopig op de sector liggen. Daarom is volgens de organisatie een evenement als de horecava “ondoenlijk en onwenselijk”.

SIAL Paris 2022

SIAL Paris 2022

In een tijd van transities, heruitvindingen en wereldwijde sociale verantwoordelijkheid bevestigt SIAL Paris haar ambitie voor de editie van 2022: de voedingssector verenigen rond de grote transformaties in de voedingsmiddelenindustrie. Deze editie vindt plaats van 15 tot en met 19 oktober 2022.