Noordzeevis op de Haagse Strand- en Terrasbeurs

Haagse Strand- en Terrasbeurs

Dit weekend, op 4 februari, vindt in het Zuiderstrandtheater de Haagse Strand- en Terrasbeurs 2019 plaats. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is partner van deze beurs voor horecaondernemers en reikt de prijs Beste gebruik van Noordzeevis uit.

Haagse Strand- en Terrasbeurs

De Haagse Strand- en Terrasbeurs 2019 richt zich op horeca-ondernemers. Op de beurs zijn verschillende exposanten en er worden masterclasses en demonstraties gegeven. Ook Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is aanwezig. De stichting geeft de masterclass 'Rendement' en laat zien hoe een ondernemer de lokaliteit en het rendement kan verhogen door Noordzeevis op de menukaart te zetten.

Beste gebruik van Noordzeevis

Ook worden dit jaar voor het eerst prijzen uitgereikt aan Haagse horecaondernemingen. Er zijn drie categorieën: Meest duurzame horecaonderneming, Beste nieuwkomer en Beste gebruik van Noordzeevis. Deze laatste prijs gaat naar de onderneming die het beste, meeste of origineelste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. De genomineerden zijn:

  • De Groene Parel
  • Restaurant De Dagvisser
  • Restaurant Waterproef
  • Grand Plage
  • Strandpaviljoen Blue Lagoon
  • Strandrestaurant De Waterreus
  • Manta Scheveningen
  • Solbeach Scheveningen
  • Vigo Seafoodbar
  • Zarautz Scheveningen
  • Buena Vista Beach Club
  • Peukie Beachclub
  • Brasserie de Badmeester
  • OCEANS Beach House
  • Het Gouden Kalf
  • Restaurant Publique

Het publiek kan online stemmen op de genomineerde restaurants. Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag, en een bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen reiken de prijs uit.

Lees ook
Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 2019

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 2019

Rotterdam Ahoy staat van 23 tot en met 25 september in het teken van Gastvrij Rotterdam. Deze vakbeurs voor de horeca biedt naast de exposanten diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Bij VISSCH staat vis uit de Noordzee centraal

Bij VISSCH staat vis uit de Noordzee centraal

Het eerste weekend van oktober staat de visafslag in Scheveningen in het teken van VISSCH. Bij dit foodfestival staat de vis uit de Noordzee centraal. VISSCH 2019 vindt plaats van 4 tot en met 6 oktober. VISSCH is een ontmoetingsplek waar bezoekers niet alleen kunnen genieten van vers bereidde vis uit de Noordzee. Ook geven verschillende chefs kookdemonstraties,...

House of Lords Catering promoot Noordzeevis

House of Lords Catering promoot Noordzeevis

House of Lords Catering uit Voorschoten zet in op lokale producten en brengt met passie vis uit de Noordzee onder de aandacht. Daarom krijgen ze de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Dinsdag 30 juli namen compagnons Raymond Talsma en Leon Harinck van House of Lords deze in ontvangst.   De oorsprong van House of Lords Catering...