Online seminar Visfederatie over corona en Brexit

12 november 2020
Conferentie van de Visfederatie november 2019 (foto: Lieneke Schuitemaker)

Elk jaar organiseert de Visfederatie een conferentie. Ook dit jaar, alleen is het vanwege het coronavirus een digitale variant. Op 2 december vindt het seminar 'Turbulent vaarwater, hoe blijft de vissector op koers?' plaats.

De vissector krijgt heel wat te verwerken met de Brexit, het coronavirus en de spanningen in de internationale handel.Hoe kan dit uitwerken en hoe gaan ondernemers hier mee om? Deze vragen staan centraal tijdens het online seminar 'Turbulent vaarwater, hoe blijft de vissector op koers?' van de Visfederatie. 

Verschillende sprekers, zoals Tim Heddema en Beyhan de Jong, geven hun visie en de bestuursleden van de Visfederatie gaan hierover in debat. Deelnemers kunnen online vragen stellen, en zullen zien dat dit seminar zich in een bijzondere omgeving afspeelt. "Want niet alleen in onze sector spelen deze zaken", aldus de Visfederatie.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13:30 uur Seminar open voor aanmelding
  • 14:00 uur Opening
    14:10 uur Blok 1: Market changes due to Brexit
    Spreker: Tim Heddema (Agriculture Counsellor in de UK)
  • 14:30 uur Blok 2: COVID-19 driven market changes in Europe
    Spreker: Eirik Junge Hess of Jan Erik Øksenvåg (KONTALI)
  • 14:50 uur Blok 3: Global changes due to COVID-19 and/or political issues
    Spreker: Beyhan de Jong (Senior Specialist Seafood Rabobank)
  • 15:10 uur Panel discussie
  • 15:25 uur Afsluiting

Het seminar is voor iedereen toegankelijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@visfederatie.nl. Zij krijgen dan voor het seminar een uitnodiging voor deelname gemaild.

Altijd op de hoogte blijven?