Oorkonde voor Zee op Tafel

Zee op Tafel

Restaurant Zee op Tafel heeft van Stichting Noordzeevis een oorkonde ontvangen voor het “prominent en met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen.”

Het in Den Haag gevestigde Zee op Tafel is zowel een restaurant als viswinkel in één. Ondanks een mediterrane uitstraling, is Noordzeevis sterk vertegenwoordigd in de zaak. Eigenaar Merijn Bus: “Ik ben voorstander van het gebruik van vis uit eigen zee en ik probeer daar ook op te sturen. De kwaliteit van Noordzeevis is top en de lijntjes zijn kort.”

Bus begon in Zee op Tafel als kok en werkte zich van daaruit op naar bedrijfsleider om ten slotte de zaak van de vorige eigenaars over te nemen, toen deze die wilden verkopen. Hij ontvangt in zijn zaak veel expats, die hij geregeld een Noordzeevis adviseert ter vervanging van de vis die zij normaliter eten. Voor Stichting Noordzeevis uit Scheveningen aanleiding om hem de oorkonde te verschaffen.

Dossiers
Lees ook
Noordzeevisman ervaart leven op zee

Noordzeevisman ervaart leven op zee

Paul Einerhand van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen was nog nooit mee geweest met een echte kotter. In augustus kreeg de in Den Haag wonende Einerhand de kans om aan boord te stappen van de OD-17, een kotter van rederij Jaczon/Vrolijk die wekelijks vanuit Scheveningen vist. Er ging een wereld voor hem open.

Vis Vitaal nieuwe ambassadeur Noordzeevis uit Scheveningen

Vis Vitaal nieuwe ambassadeur Noordzeevis uit Scheveningen

Vishandel Vis Vitaal uit Haaksbergen is de nieuwe ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Op vrijdag 13 augustus kreeg eigenaar René Gortemulder de oorkonde vanwege het met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen.

Vishandel de Jager krijgt oorkonde Noordzeevis uit Scheveningen

Vishandel de Jager krijgt oorkonde Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft een nieuwe ambassadeur. Vishandel de Jager ontving dinsdag 10 augustus de oorkonde van de stichting vanwege het prominent en met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen.