Oorkonde voor Zee op Tafel

Zee op Tafel

Restaurant Zee op Tafel heeft van Stichting Noordzeevis een oorkonde ontvangen voor het “prominent en met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen.”

Het in Den Haag gevestigde Zee op Tafel is zowel een restaurant als viswinkel in één. Ondanks een mediterrane uitstraling, is Noordzeevis sterk vertegenwoordigd in de zaak. Eigenaar Merijn Bus: “Ik ben voorstander van het gebruik van vis uit eigen zee en ik probeer daar ook op te sturen. De kwaliteit van Noordzeevis is top en de lijntjes zijn kort.”

Bus begon in Zee op Tafel als kok en werkte zich van daaruit op naar bedrijfsleider om ten slotte de zaak van de vorige eigenaars over te nemen, toen deze die wilden verkopen. Hij ontvangt in zijn zaak veel expats, die hij geregeld een Noordzeevis adviseert ter vervanging van de vis die zij normaliter eten. Voor Stichting Noordzeevis uit Scheveningen aanleiding om hem de oorkonde te verschaffen.

Dossiers
Lees ook
Culinaire ontdekkingsreis door de Scheveningse haven

Culinaire ontdekkingsreis door de Scheveningse haven

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen organiseerde op maandag 14 juni een horecatour door het havengebied van Scheveningen. Zo’n zestig wandelaars gingen op pad en stopten bij verschillende restaurants voor een gerecht met Noordzeevis uit Scheveningen.

Vishandel W. van Wijk ambassadeur van Noordzeevis uit Scheveningen

Vishandel W. van Wijk ambassadeur van Noordzeevis uit Scheveningen

Visgroothandel W. van Wijk is de nieuwe ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Eigenaar Willem van Wijk nam de oorkonde in ontvangst uit handen van Ron Kleijn, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. De groothandel ontving deze vanwege het actief bijdragen aan het geliefd maken van vis uit eigen zee.

Beekman & Verbeek ambassadeur Noordzeevis uit Scheveningen

Beekman & Verbeek ambassadeur Noordzeevis uit Scheveningen

Financieel en organisatieadviesbureau Beekman & Verbeek is ambassadeur van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Edwin Beekman en Barry Verbeek ontvingen op 27 mei de oorkonde uit handen van Agnes Leewis, bestuurslid Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.