Open dagen SVO Food online

SVO vakopleiding food

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen de open dagen van SVO vakopleiding Food niet doorgaan. Daarom organiseert het opleidingsinstituut twee webinars.

De webinars tonen toekomstige studenten online hoe de mbo-opleidingen van SVO vakopleiding food eruit zien. Er staan twee webinars op de planning. Eén op 7 april om 16.00 en en een op 16 april om 1930. 

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van een opleiding voor de foodbranche, kan zich online aanmelden. 

Dossiers
Lees ook
Online open avond SVO vakopleiding food

Online open avond SVO vakopleiding food

SVO vakopleiding food organiseert op 26 november van 19.30 tot 21 uur een coronaproof online open avond. SVO is de landelijke mbo-opleider voor vakmensen in de foodsector. De open avond laat toekomstige studenten ervaren hoe een opleiding in food bij SVO eruit ziet.

‘Hulp vragen is niet meer nodig’

‘Hulp vragen is niet meer nodig’

Voor visspecialist Dries van den Berg & Zn in Harderwijk zijn goed opgeleide medewerkers heel belangrijk. Daarom volgde een team van medewerkers vorig jaar de Vakopleiding vis van SVO vakopleiding food. Begin dit jaar gingen ook vier andere collega’s daarmee van start. De coronacrisis zette de training op pauze, maar de deelnemers zijn nu al enthousiast.

‘We willen de viswagen van vader overnemen’

‘We willen de viswagen van vader overnemen’

Uitdaging, verantwoordelijkheid, vrijheid en afwisseling: dat zocht Aafke de Graaf (17) in een opleiding. De havo bracht haar dat niet. Toen Aafke de mbo-opleiding Generation Food van SVO vakopleiding food ontdekte, was ze zo enthousiast dat ze stopte met de havo en bij SVO begon. Met succes: Aafke’s hart ligt bij food én bij vis.