Puur Vis ontvangt oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Oorkonde Puur Vis

Viswinkel Puur Vis uit Leidschendam heeft van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen een oorkonde ontvangen voor ‘het met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen.’

Eigenaar Martijn Jasper (32) ontving de oorkonde uit handen van Leen Haasnoot, bestuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Jasper begon op zijn zestiende in de viswinkel als afwasser. Hij ging naar de SVO-vakopleiding food en volgde hier de visopleiding. Op zijn 24e nam hij de zaak over en inmiddels heeft hij ook een tweede zaak, in Den Haag. Voor beide winkels koopt Jasper dagelijks verse Noordzeevis in op de Scheveningse Visafslag.

 

Visvoelbox

In zijn winkels zet Japser zich in voor de voorlichting van zijn klanten. “In de winkel voorzien we de klant van informatie over Noordzeevis met posters aan de muur. Daarnaast geven we kookles met vis, organiseren we workshops fileren en haring snijden en hebben we een ‘visvoelbox’. Een box waarin we steeds een ander Noordzeevisje leggen en waar geïnteresseerden kunnen kijken en voelen. We hopen zo dat de consument meer gevoel krijgt met het streekproduct Noordzeevis.”

Dossiers
Lees ook
Oorkonde Noordzeevis uit Scheveningen voor Simonis aan de Haven

Oorkonde Noordzeevis uit Scheveningen voor Simonis aan de Haven

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft er weer een nieuwe ambassadeur bij. Donderdag 17 februari nam Giovanni Simonis de bijbehorende oorkonde in ontvangst. Het restaurant kreeg de oorkonde vanwege het met passie aanbieden en geliefd maken van producten uit eigen zee.

Noordzeevis uit Scheveningen op agenda gemeenteraadsverkiezingen Den Haag

Noordzeevis uit Scheveningen op agenda gemeenteraadsverkiezingen Den Haag

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. De inwoners van Den Haag gaan 16 maart naar de stembus. Stichting Noordzeevis uit Scheveningen wil graag dat Noordzeevis uit Scheveningen op de politieke agenda komt te staan.

Habraken Vis/BRU17 ontvangt oorkonde Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Habraken Vis/BRU17 ontvangt oorkonde Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Mossel- en Vishandel Habraken Vis uit Bruinisse ontving 20 januari de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen voor het met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis.