Samenwerking Krijn Verwijs Yerseke en Marnix Vandermaesen

6 oktober 2020

Krijn Verwijs Yerseke en Marnix Vandermaesen gaan samenwerken. Met ingang van woensdag 7 oktober versterkt Marnix Vandermaesen het commerciële team van Krijn Verwijs Yerseke om nieuwe markten te ontwikkelen en bestaande markten te ondersteunen. 

Marnix Vandermaesen is een all-round professional met 30 jaar ervaring in de seafood branche, waaronder bij Vandermaesen N.V., Kennemervis Group en Levenstond Seafood. De expertise van Marnix ligt op het gebied van marktontwikkeling, uitrollen van nieuwe concepten, sourcing van producten en pasklare oplossingen zoeken voor de klant. Dit profiel past naadloos aan bij de “van bron tot bord” visie van Krijn Verwijs.  

Krijn Verwijs Yerseke B.V. is een bekende speler in de markt van verse schaal- en schelpdieren en zeegroente. In 1880 gestart als oesterkweekbedrijf en in 140 jaar uitgegroeid tot een internationaal bedrijf op het gebied van kweek, verwerking en distributie van schaal- en schelpdieren. Krijn Verwijs levert aan retail en foodservice onder de merknamen Premier, Packed by Premier en private label.

Altijd op de hoogte blijven?