Sea Fresh scoort 100 procent bij IFS keurung

12 november 2020

Sea Fresh haalde een score van 100 procent bij een onverwachte IFS audit. Tijdens de tweedaagse audit, die begon op 21 oktober, werd geen enkele opmerking gevonden op het gebied van processen, handboek, hygiëne en productie. Dat laat het bedrijf weten met een persbericht.

Bij een eerdere audit uit 2019 haalde Sea Fresh een score van 99,63 procent. Nu een jaar later weet het bedrijf zich te overtreffen. De directie in vanzelfsprekend erg blij met dit resultaat. “We investeren veel in kwaliteit, dus we vinden het geweldig dat we dit beloond zien worden."

De hoge score is voor het bedrijf geen reden om achterover te leunen. "Ondanks deze score zijn we op zoek naar uitbreiding voor ons kwaliteitsteam en gaan we in 2021 wederom investeren in onze productiefaciliteiten”, aldus de Sea Fresh directie. "We zijn enorm trots op al onze medewerkers wie hier aan mee hebben geholpen, maar in het bijzonder onze kwaliteitsafdeling in de personen van Silvia Zoetendal en Marianne Hakvoort! Een ongelofelijk prestatie!"

Altijd op de hoogte blijven?