Seafood Expo Global verplaatst naar april 2022

18 juni 2021

Seafood Expo Global is opnieuw verplaatst. De 28e editie van deze grote internationale visbeurs vindt nu plaats van 26 tot en 28 april 2022. Het is de derde keer dat organisator Diversified Communications ervoor heeft gekozen om de beurs vanwege de coronapandemie uit te stellen.

"De belangen van onze klanten hebben onze hoogste prioriteit", zegt Liz Plizga van Diversified Communications. "Na een evaluatie van de bezorgdheid van onze leveranciers rondom de voortdurende onzekerheid rondom de Covid-19 pandemie, was het duidelijk dat 2021 nog steeds te vroeg is om een internationaal evenement te organiseren." 

April 2022

De 28e editie van de internationale visbeurs stond eigenlijk gepland voor april 2020, de laatste editie in Brussel. Deze werd gecanceld en de beurs stond vervolgens eerst voor april 2021, en daarna september 2021 op de planning. Nu vindt de beurs plaats van 26 tot en met 28 april op de nieuwe locatie Barcelona. De organisatie heeft er vertrouwen in. Ze hebben veel positieve reacties ontvangen uit de sector. Het Nederlands Visbureau is van plan om weer met het Holland Paviljoen voor Nederlandse bedrijven op de beurs te staan. 

Seafood Expo Global

Seafood Expo Global is 's werelds grootste visbeurs. Professionals van over de hele wereld zijn aanwezig om te netwerken, zaken te bespreken en na te denken over groei en kansen. De beurs staat geheel in het teken van vis, visserij en visproducten en alles wat met dit product te maken heeft, van bedrijfsmiddelen en dienstverlening tot apparatuur en machines. 

Naast Seafood Expo Global, vindt Seafood Processing Global plaats. Hier vind je alle ontwikkelingen op het gebied van apparatuur voor de verwerking van vis, logistiek, verpakkingstechnologie en diensten zien Ook worden de Seafood Excellence Global Awards uitgereikt aan de producenten van de beste visproducten van het jaar op het gebied van retail en horeca. 

 

Altijd op de hoogte blijven?