Seafood Expo Global verplaatst naar september 2021

19 november 2020

De grote internationale visbeurs Seafood Expo Global is opnieuw verschoven. De beurs vindt nu plaats van 7 tot en met 9 september 2021 in Barcelona. Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus heeft organisator Diversified Communications dit besluit genomen.

Het uitstellen van de beurs is volgens de organisatie onvermijdelijk vanwege de aanhoudende zorgen rondom het coronavirus. Dit virus vormt nog altijd een bedreiging voor de veiligheid en de gezondheid van mensen. De organisatie volgt de ontwikkelingen rondom het virus op de voet, houdt de lokale en reisrestricties in de gaten en luistert naar de zorgen van exposanten en bezoekers. Alles bij elkaar genomen vindt de organisatie april 2021 nog te vroeg voor Seafood Expo Global. 

Eerder moest de organisatie al besluiten om de editie van 2020 af te lasten. Nu verschuift ook de editie van 2021 naar 7, 8 en 9 september 2021. De beurs vindt dan voor de eerste keer plaats in Barcelona. De editie van 2022 moet weer 'gewoon' in april 2022 plaats kunnen vinden.

Seafood Expo Global

Seafood Expo Global is 's werelds grootste visbeurs. Professionals van over de hele wereld zijn aanwezig om te netwerken, zaken te bespreken en na te denken over groei en kansen. De beurs staat geheel in het teken van vis, visserij en visproducten en alles wat met dit product te maken heeft, van bedrijfsmiddelen en dienstverlening tot apparatuur en machines. 

Naast Seafood Expo Global, vindt Seafood Processing Global plaats. Hier vind je alle ontwikkelingen op het gebied van apparatuur voor de verwerking van vis, logistiek, verpakkingstechnologie en diensten zien Ook worden de Seafood Excellence Global Awards uitgereikt aan de producenten van de beste visproducten van het jaar op het gebied van retail en horeca. 

Altijd op de hoogte blijven?