Simple Smart BBQ - Julius Jaspers

Simple smart bbq

Bij de BBQ-workshops die Julius Jaspers de laatste jaren heeft gegeven, viel hem op dat er nog steeds veel mensen zijn die niet helemaal weten hoe het allemaal werkt rond dat vuur. En dat is helemaal niet erg, vindt Jaspers.

Er zijn ook veel mensen die bij barbecueën denken: hoop gedoe, kost veel tijd, beetje eng... Vooral voor die mensen is dit boek. “Ik heb geprobeerd het allemaal zo eenvoudig mogelijk te houden, simple en smart dus. Ook wat betreft de ingrediënten maken we het ons makkelijk, niet te veel en gewoon verkrijgbaar bij slager, visboer of groenteman. Wat ik wel van je vraag, is om te investeren in een behoorlijke barbecue. En dan bedoel ik een barbecue met een klep, zodat je ook op lage temperatuur kunt garen en eventueel wat kunt roken.”

Lezen dat boek, zodat je als specialist weet welke vragen er op je af gaan komen.

Simple Smart BBQ van Julius Jaspers is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Simple Smart BBQ | ISBN: 9789048844425 | Prijs: 29,95

Dossiers
Lees ook
De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

Het boek De Botterbar ARM-17 te Zoutelande van Jack Gravemaker gaat over een schip met een bijzondere historie. Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan zijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 tot en met 2006.

Meer weten met big data in 60 minuten

Meer weten met big data in 60 minuten

“Het is een enorme groeimarkt in Nederland waar nog te weinig belangstelling voor is.’” Zo noemt technologiedeskundige Dik Bijl het gebruik van big data in het bedrijfsleven. “Bedrijven onderschatten de mogelijkheden en denken dat het alleen iets is voor grote organisaties met veel financiële middelen.” In zijn boek...

Goed eten - Michiel Korthals

Goed eten - Michiel Korthals

Wat stoppen we precies in onze mond? En is het niet zo dat uitbuiting, extreem overgewicht, ondervoeding, honger en grote milieuschade enkele gevolgen zijn van onze wijze van consumeren? Dit zou toch anders moeten kunnen? In Goed eten, Filosofie van voeding en landbouw behandelt Michiel Korthals deze vragen.