Simple Smart BBQ

Simple smart bbq

Bij de BBQ-workshops die Julius Jaspers de laatste jaren heeft gegeven, viel hem op dat er nog steeds veel mensen zijn die niet helemaal weten hoe het allemaal werkt rond dat vuur. En dat is helemaal niet erg, vindt Jaspers.

Er zijn ook veel mensen die bij barbecueën denken: hoop gedoe, kost veel tijd, beetje eng... Vooral voor die mensen is dit boek. “Ik heb geprobeerd het allemaal zo eenvoudig mogelijk te houden, simple en smart dus. Ook wat betreft de ingrediënten maken we het ons makkelijk, niet te veel en gewoon verkrijgbaar bij slager, visboer of groenteman. Wat ik wel van je vraag, is om te investeren in een behoorlijke barbecue. En dan bedoel ik een barbecue met een klep, zodat je ook op lage temperatuur kunt garen en eventueel wat kunt roken.”

Lezen dat boek, zodat je als specialist weet welke vragen er op je af gaan komen.

Simple Smart BBQ van Julius Jaspers is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Simple Smart BBQ | ISBN: 9789048844425 | Prijs: 29,95

Dossiers
Lees ook
Super Social

Super Social

Veel ondernemers gebruiken social media platforms ‘omdat het moet’. Elja Daae, zelf op allerlei vlakken actief als spreker en adviseur over social media, laat in het boek ‘Super Social. 500+ strategieën, cases en praktische tips voor het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en Linkedin’ zien op welke manier social media...

Hoe lang blijf je de sociale robot voor?

Hoe lang blijf je de sociale robot voor?

Een robot kan geen passie, emotie of liefde aan de klant tonen. Nóg niet, tenminste. Maar experimenten met sociale robots verlopen steeds succesvoller. Hoe lang duurt het nog voordat winkelmedewerkers en adviseurs vervangbaar zijn? Dat ligt er maar net aan hoeveel passie, emotie en liefde je voor de klant aan de dag legt, aldus ondernemer, trainer en...

Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld

Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld

In het derde deel in de simplissime-reeks focust auteur Jean-François Mallet zich op de barbecue. Net als de eerdere delen belooft ook dit kookboek eenvoud en gemak. Concreet betekent dit dat elk recept uit maximaal vier stappen bestaat en zes ingrediënten gebruikt. Ook leveren alle tweehonderd recepten weinig afwas op.