Spakenburgse Visbeurs op 10 oktober 2022

17 maart 2022 Redactie Vismagazine
Foto: Henk Riswick

De vijftiende editie van de Visbeurs in Spakenburg vindt plaats op 10 oktober. Het thema is ‘Tijd voor innovatie’. De verkoop van de standruimtes is inmiddels gestart.

De Spakenburgse Visbeurs is een begrip. Visspecialisten uit het hele land komen elke twee jaar naar Spakenburg om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen in de sector. Leveranciers presenteren hier hun nieuwste producten, diensten, en concepten. De beurs trekt niet alleen bezoekers uit Nederland maar ook uit België en Duitsland. Zo’n 5.000 bezoekers bezochten de voorgaande edities.

Tijd voor innovatie

Het thema van de vijftiende Visbeurs is ‘Tijd voor innovatie’. Hierbij staan efficiency en vernieuwing centraal. “De consument verandert, maar ook de werksituatie in bedrijven is aan verandering onderhevig. Visspecialisten kregen het in de coronaperiode drukker, het vinden van goed personeel werd juist lastiger. Op de beurs presenteren ruim 100 bedrijven en organisaties oplossingen die de visspecialist helpen om creatiever en efficiënter te werken”, aldus de organisatie op de website.

Visbeurs

De vijftiende editie van de Visbeurs stond in eerste instantie gepland voor maandag 4 oktober 2021. Vanwege de coronapandemie kon deze beurs niet doorgaan en schoof door naar 2022. Het tweejaarlijkse ritme wordt met deze editie hervat. Dit betekent dat de visbeurs voortaan in de even jaren plaats vindt in plaats van de oneven jaren. De zestiende editie van de Visbeurs staat gepland voor maandag 7 oktober 2024.

De verkoop van de standruimtes is inmiddels gestart. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de beursorganisatie.

Geen nieuws van Vismagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?