Succesvolle achtste editie van Gastvrij Rotterdam

Van 20 tot en met 22 september was Rotterdam Ahoy het toneel van Gastvrij Rotterdam. Met ruim 300 exposanten en 11.264 bezoekers kijkt de organisatie terug op een succesvolle achtste editie. 

Vorig jaar kon de horecabeurs vanwege de coronapandemie niet doorgaan. Nu was het weer mogelijk om een live beurs te organiseren. Het werden drie beursdagen met veel innovaties, nieuwe trends, prijswinnaars en ontmoetingen. De opkomst was volgens de organisatie boven verwachting, zeker vanwege de aanhoudende uitdagingen rondom het coronavirus, personeelstekort in combinatie met het fraaie nazomerweer. "In verhouding tot de vorige editie in 2019, toen de beurs in 5 hallen plaatsvond, ligt het bezoekersaantal slechts 17% lager", aldus de organisatie.

Voor ondernemers die er niet bij konden zijn of nog een keer willen terug kijken, maakte de organisatie van gastvrij Rotterdam een speciale aftermovie. 

De volgende editie van Gastvrij Rotterdam staat al op de planning. Deze vindt plaats van maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy. 

 

 

Lees ook
De Visjuwelier kenmerkt zich door luxe en gemak

De Visjuwelier kenmerkt zich door luxe en gemak

De Visjuwelier ging tijdens een verzwaarde lockdown van start. Maar voor eigenaresse Noëlle Bensi was haar eigen visspeciaalzaak een droom die uitkwam. De prachtige inrichting is voorzien van de nieuwste snufjes.

De kreeft blijft onverminderd populair

De kreeft blijft onverminderd populair

Duurzame productie staat centraal bij de vissers en handelaren in kreeft, zo blijkt uit een rondgang. Door schaarste, quota’s en oplopende brandstofprijzen schieten de prijzen evenwel omhoog. Maar kreeft blijft een onverminderd populair product.

Schelpdierconferentie 2022 gaat door

Schelpdierconferentie 2022 gaat door

De zevende editie van de internationale Schelpdierconferentie gaat door. Op 17 en 18 maart ontmoet de schelpdiersector elkaar weer bij Deltapark Neeltje Jans in Zeeland.