Take one fish

Take one Fish_boekcover

Vergeet alles wat je dacht te weten over het koken van vis. Want volgens chef-kok Josh Niland zijn er geen regels als het gaat om het koken van vis, alleen een eindeloze wereld van mogelijkheden. Met 60 recepten voor 15 wereldwijde vissoorten, neemt dit kookboek je mee op een smakelijke reis, van uitgebreid tot eenvoudig, van klein tot groot en altijd van schaal tot staart.

Josh’s eerdere boek (meermaals bekroond en bestverkocht) The Whole Fish Cookbook onthulde de blauwdruk voor een nieuw en ongekend soort visgerechten. In dit nieuwste boek laat Josh opnieuw de mogelijkheden van vis in de keuken zien, te beginnen bij het moment dat consumenten vis mee naar huis nemen en uitpakken; “breng ‘m mee naar huis, haal ‘m uit het plastic, laat ‘m onbedekt ademen in uw koelkast. Dan ben je klaar.”

Met flair, kleur en veel smaak onthult Take One Fish het ware culinaire potentieel van elk van Josh’ 15 vissen.
Van zwaardvis-kotelet tot pot au feu, van tonijn mapo tofu tot een rauwe bot. Vier de druppels, knapperige stukjes, verbrande randen en onvolkomenheden die centraal staan in de missie van Josh: meer mensen elke dag plezier laten beleven aan het vernuft van vissen.

 

Dossiers
Lees ook
Klaagvrije maandag

Klaagvrije maandag

Klagen doen wij Nederlanders allemaal. Is het niet over het weer, de politiek, corona, het werk of de buren, dan is het wel over anderen die klagen. Sandra Brandt werd er soms doodmoe van, tot ze doorkreeg dat ze met klagen over klagers exact hetzelfde deed.

Wat gaan we eten?

Wat gaan we eten?

Eten stuurt onze samenleving. Niet alleen in de zin van het leveren van de nodige voedingsstoffen, maar meer als iets dat onlosmakelijk is verbonden met wat we doen, hoe we leven en hoe we denken. Veel van de uitdagingen waar onze samenleving momenteel voor staat – zoals klimaatverandering, milieuvervuiling, ontbossing – zijn onlosmakelijk met ons voedsel...

Black Smoke 2 - Fire, Ice & BBQ Attitude

Black Smoke 2 - Fire, Ice & BBQ Attitude

Er komt geen einde aan de reeks bbq-boeken van Jord Althuizen. Deze nieuwste maakte hij samen met Kasper Stuart. In dit tweede kookboek van de Black Smoke restaurants vind je niet alleen de allernieuwste, stoerste gerechten van dit bbq-restaurant in Rotterdam en Antwerpen om zelf op het vuur uit te proberen, maar ook de coolste cocktails en sterkste...