Take one fish

Take one Fish_boekcover

Vergeet alles wat je dacht te weten over het koken van vis. Want volgens chef-kok Josh Niland zijn er geen regels als het gaat om het koken van vis, alleen een eindeloze wereld van mogelijkheden. Met 60 recepten voor 15 wereldwijde vissoorten, neemt dit kookboek je mee op een smakelijke reis, van uitgebreid tot eenvoudig, van klein tot groot en altijd van schaal tot staart.

Josh’s eerdere boek (meermaals bekroond en bestverkocht) The Whole Fish Cookbook onthulde de blauwdruk voor een nieuw en ongekend soort visgerechten. In dit nieuwste boek laat Josh opnieuw de mogelijkheden van vis in de keuken zien, te beginnen bij het moment dat consumenten vis mee naar huis nemen en uitpakken; “breng ‘m mee naar huis, haal ‘m uit het plastic, laat ‘m onbedekt ademen in uw koelkast. Dan ben je klaar.”

Met flair, kleur en veel smaak onthult Take One Fish het ware culinaire potentieel van elk van Josh’ 15 vissen.
Van zwaardvis-kotelet tot pot au feu, van tonijn mapo tofu tot een rauwe bot. Vier de druppels, knapperige stukjes, verbrande randen en onvolkomenheden die centraal staan in de missie van Josh: meer mensen elke dag plezier laten beleven aan het vernuft van vissen.

 

Dossiers
Lees ook
Foe Yong Hai met garnalen en krab

Foe Yong Hai met garnalen en krab

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Foe Yong Hai met garnalen en krab. “De Epos-maaltijdsaus Babi Pangang maakt ‘m heel speciaal.”

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur is een heerlijk boek voor iedereen die van Nederlandse geschiedenis, eten en tijdschriften houdt. Ik val in alle categorieën, maar de eerste twee zijn het belangrijkst.

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.