Take one fish

Take one Fish_boekcover

Vergeet alles wat je dacht te weten over het koken van vis. Want volgens chef-kok Josh Niland zijn er geen regels als het gaat om het koken van vis, alleen een eindeloze wereld van mogelijkheden. Met 60 recepten voor 15 wereldwijde vissoorten, neemt dit kookboek je mee op een smakelijke reis, van uitgebreid tot eenvoudig, van klein tot groot en altijd van schaal tot staart.

Josh’s eerdere boek (meermaals bekroond en bestverkocht) The Whole Fish Cookbook onthulde de blauwdruk voor een nieuw en ongekend soort visgerechten. In dit nieuwste boek laat Josh opnieuw de mogelijkheden van vis in de keuken zien, te beginnen bij het moment dat consumenten vis mee naar huis nemen en uitpakken; “breng ‘m mee naar huis, haal ‘m uit het plastic, laat ‘m onbedekt ademen in uw koelkast. Dan ben je klaar.”

Met flair, kleur en veel smaak onthult Take One Fish het ware culinaire potentieel van elk van Josh’ 15 vissen.
Van zwaardvis-kotelet tot pot au feu, van tonijn mapo tofu tot een rauwe bot. Vier de druppels, knapperige stukjes, verbrande randen en onvolkomenheden die centraal staan in de missie van Josh: meer mensen elke dag plezier laten beleven aan het vernuft van vissen.

 

Dossiers
Lees ook
Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar

Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar

In het boek Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar geeft Björn Deusings praktische tips over time management en slimmer werken. Hij belooft hogere productiviteit, meer rust en een zes-urige werkdag.

Easy BBQ Every Moment

Easy BBQ Every Moment

In ‘Easy BBQ, Every moment’ deelt Grill Guru 101 tips & tricks voor de BBQ en 40 recepten voor vlees, vis, groente en desserts. Van een klassieke Sunday roast tot een snelle Friday night burger of een groetetopper voor Meatless Monday.

Marketing voor ondernemers met lef

Marketing voor ondernemers met lef

Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”