The Seafood Bar opent The Seafood Shop

Seafood shop

De eigenaars van The Seafood Bar, de familie Visscher, openen in november de viswinkel The Seafood Shop in de Leidsestraat in Amsterdam. De winkel krijgt dezelfde stijl als de restaurants: modern, licht en uitstekende kwaliteit. Het assortiment van de winkel gaat bestaan uit gebakken vis, haring, verse vis, salades en broodjes.

Fons de Visscher opende in 2012 de eerste vestiging van The Seafood Bar aan de Van Baerlestraat. In 2015 opende de familie de tweede vestiging op het Spui en een jaar later de derde op de Ferdinand Bolstraat. Voor zijn komst naar Amsterdam werkte Fons de Visscher 27 jaar lang als visboer in Helmond.

Duurzaamheid is belangrijk in alle zaken. Waar mogelijk wordt MSC- en MSA-gecertificeerde vis geselecteerd. In de keukens gebruiken de koks de hele vis en is er geen waste.

Bron: Misset Horeca

Lees ook
Albron en Good Fish tekenen World Oceans Deal

Albron en Good Fish tekenen World Oceans Deal

Foodservice-organisatie Albron en milieuorganisatie Good Fish Foundation ondertekenden 8 november de World Oceans Deal. Hiermee belooft Albron alleen nog maar duurzame vis te serveren die de goedkeuring van Good Fish heeft.

Thema schelpdierconferentie 2022 bekend

Thema schelpdierconferentie 2022 bekend

In het Deltapark Neeltje Jans vindt op 20 en 21 januari 2022 de zevende editie van de internationale schelpdierconferentie plaats. Het thema is bekend, namelijk ‘Schelpdieren, eitwitbron van de toekomst?’.

Belgische chefs promoten Noordzeevis met Zee van Smaak

Belgische chefs promoten Noordzeevis met Zee van Smaak

53 Belgische chefs doen mee aan het project 'Zee van Smaak'. Van 15 oktober tot en met 15 november zetten zij Noordzeevis op de kaart. Van boord tot bord is het thema van het project dat is opgezet door het provinciebedrijf Westtoer.