Thema Visbeurs: ‘Ready for the future’

visbeurs spakenburg

De veertiende editie van de Spakenburgse Visbeurs vindt plaats op maandag 7 oktober 2019. Alle belangrijke (toe)leveranciers in de viswereld presenteren hun nieuwste producten, diensten en concepten aan visspecialisten uit heel Nederland. Het thema is dit jaar 'Ready for the future'.

De visbeurs is een initiatief van de Spakenburgse Vishandel Vereniging (SVV) in samenwerking met de Vereniging Nederlandse Visspecialisten (VNV). De beurs staat dit jaar in het teken van toekomstgericht ondernemen. Het thema is dan ook 'Ready for the
future’. Voedingswensen en aankooppatronen van consumenten veranderen doorlopend en hetzelfde geldt voor wet- en regelgeving. De veranderende wensen van klanten bieden visspecialisten grote kansen om hun positie te versterken, maar dan moeten ze wel aansluiten bij de soms grillige consumentenvoorkeuren.

Een deel van de noviteiten is te zien en te proeven in het FutureProef Paviljoen. Hier komen allerlei producten en concepten samen rondom vier thema’s: ready to eat, ready to cook, ready to snack en ready to win. Ook vindt tijdens de beurs de prijsuitreiking van provinciewinnaars
van De Nationale Haringtest 2019 plaats.

De vorige editie, in 2017, trok 5.000 bezoekers, vrijwel allemaal werkzaam in de visdetailhandel of ambulante vishandel. Bezoekers komen vooral om inspiratie op te doen en kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen en producten. De beurs vindt weer plaats aan de Westdijk in Spakenburg. Meer informatie over deze beurs is te vinden op de website.

Dossiers
Lees ook
Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

De inschrijving voor More than Drinks Inspiration! 2020 is nu geopend! Deze nieuwe vakbeurs richt zich op alle professionals in de drankenbranche. Bezoekers kunnen zich nu hier inschrijven. Abonnees van More than Drinks!, Vlees+, Vismagazine, FoodPersonality of Foodlog.nl schrijven zich gratis in.

MSC investeert in de visspecialist

MSC investeert in de visspecialist

Op de Visbeurs in Spakenburg konden mensen al kennis maken met Jan van Keulen, die sinds de zomer voor MSC werkt. Zijn missie is om visspecialisten die kiezen voor duurzaamheid te ondersteunen en zorgen dat MSC een positief onderdeel wordt van de bedrijfsvoering. De administratie en regels om aan de MSC standaard te voldoen zijn eenvoudiger gemaakt...

Flynth hoofdsponsor van het Holland Fisheries Event

Flynth hoofdsponsor van het Holland Fisheries Event

Op Urk vindt op 2 en 3 oktober de elfde editie van het Holland Fisheries Event plaats. Flynth adviseurs en accountants is opnieuw de hoofsponsor van deze visserij- en martieme vakbeurs.