Top 10 recepten uit Vismagazine

31 december 2021

                                                     Epos_Luxe zalmvlinder (foto: Epos)
Het jaar 2021 zit er bijna op. We tellen af naar 2022 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 10 recepten van Vismagazine.

1. Op cederhout gerookte zalmbonbons
De samenwerking met Thomas Uljee van Tromasu met Big Green Egg leverde een aantal mooie bbq-recepten op. Hij deelde dit recept voor op cederhout gerookte zalmbonbons met de lezers van Vismagazine.
Lees verder

2. Thaise mosselen
Chef-kok D.P. Arkenbout van restaurant de Vluchthaven in Bruinisse deelt zijn recept van de Thaise mosselen.
Lees verder

3. Pasta pesto met scholfilet en gamba’s
In recepten worden scholfilet en gamba's regelmatig gecombineerd. Zo ook in het recept Pasta pesto met scholfilet en gamba's. Dit recept van Epos bevat onder andere scholfilet, gamba's, pesto rosso, cherry tomaatjes en tagliatelle.
Lees verder

4. Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.
Lees verder

5. Maaltijdroerbak Hollandse Stijl
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.
Lees verder

6. Kokkels met witte wijn
De kokkel is een zeer smaakvol schelpdier. Het komt voor in Europese kustwateren, waaronder onze eigen Waddenzee. Paul Moormann van vishandel Lekkers in Volendam deelde in 2012 dit recept voor kokkels met witte wijn met onze lezers.
Lees verder

7. Kabeljauwhaasje met mosterd en rode ui
Kabeljauw is een heerlijke witvis met zacht vlees en een zachte smaak. Jacob Heijnen, visspecialist in Apeldoorn, gaf hier zijn eigen draai aan en kwam met het recept kabeljauwhaasje met mosterd en rode.
Lees verder

8. Meesterlijke pasta zeebaars
Smaakmaker Epos deelt regelmatig recepten met de lezers van vismagazine. Zo ook dit recept Meesterlijke pasta zeebaars. Zeebaars heeft een fijne structuur en kan op veel manieren worden bereid. Dit recept combineert zeebaarsfilet met kaasroomsaus en penne.
Lees verder

9. Mini visrollade met witte wijnsaus
In deze visrollade zit variërende vissoorten; grote scholfilet, gerookte zalmfilet en kreeftgarnalen. Epos is met dit verrassende recept gekomen, maar geeft ook de mogelijkheid om je eigen draai eraan te geven.
Lees verder

10. La Fish Junky Viking Bagels
Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.
Lees verder

Altijd op de hoogte blijven?