Top 5 recepten van Vismagazine

24 december 2020
Op cederhout gerookte zalmbonbons (foto: Tomasu)

Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.

1. Op cederhout gerookte zalmbonbons

Voor Vismagazine 3-2020 spraken we met Thomas Uljee van Tomasu. Zijn samenwerking met Big Green Egg leverden een aantal mooie bbq-recepten op. Hij deelde dit recept voor op cederhout gerookte zalmbonbons met de lezers van Vismagazine.

2. Kokkels met witte wijn

De kokkel is een zeer smaakvol schelpdier. Het komt voor in Europese kustwateren, waaronder onze eigen Waddenzee. Paul Moormann van vishandel Lekkers in Volendam deelde in 2012 dit recept voor kokkels met witte wijn met onze lezers. En nu, acht jaar later, staat dit recept in onze top 10 van meest bekeken recepten.

3. Meesterlijke pasta zeebaars

Smaakmaker Epos deelt regelmatig recepten met de lezers van vismagazine. Zo ook dit recept Meesterlijke pasta zeebaars. Zeebaars heeft een fijne structuur en kan op veel manieren worden bereid. Dit recept combineert zeebaarsfilet met kaasroomsaus en penne.

4. Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw is een heerlijke witvis met zacht vlees en een zachte smaak. Epos deelde met ons het Kabeljauw verrassingspakketje. Een combinatie van onder andere kabeljauw, fijne groente en zeekraal.

5. Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

In recepten worden scholfilet en gamba's regelmatig gecombineert. Zo ook in het recept Pasta pesto met scholfilet en gamba’s. Dit recept van Epos bevat onder andere scholfilet, gamba's, pesto rosso, cherry tomaatjes en tagliatelle.

Op zoek naar een ander visrecept? Bekijk dan alle recepten in ons dossier Recepten.

 

Altijd op de hoogte blijven?