Veggies & Fish

Veggies & Fish

“Het interessante van dit alles is dat ik heb me heb gerealiseerd dat niet alleen texturen, smaken en kleuren van groenten machtig met vis te combineren zijn, maar dat de (voor)bereidingstijd van de groenten en vis niet veel van elkaar verschillen.” Veggies & Fish brengt de lekkere en gezonde werelden van groenten en vis samen in ruim 80 visrecepten.

Tijdens zijn talloze visreizen heeft culinair visexpert Bart van Olphen zich laten inspireren door keukens van  dichtbij en van verder weg. Hij laat in zijn nieuwe boek Veggies & Fish zien hoe je de lekkerste vismaaltijden kunt maken waarbij groenten de hoofdrol spelen. Veggies & Fish is ideaal voor de vegetariër die toch af en toe een stukje vis wil eten, maar ook voor de thuiskok die graag wat meer variatie in de avondmaaltijd aanbrengt. Met behulp van dit boek kunt u uw klanten nog beter adviseren hoe zij vis en groenten kunnen combineren in hun eigen keuken.

Met ruim 18 jaar ervaring in de wereld van duurzame vis legt Van Olphen je exact uit welke vis je beter wel en  niet kunt eten, en geeft hij je naast geweldige recepten ook visverhalen, tips en tricks.

 

Dossiers
Lees ook
Eetbare natuur - Michiel Korthals

Eetbare natuur - Michiel Korthals

De Nederlandse landbouw- en voedingssector verkeert in zwaar water. Van alles is teveel: landbouwhuisdieren, chemie, vervuiling, uitputting en grootspraak (‘Nederland voedt de wereld!’). Er is ook te weinig: variatie van landschap, natuur en smaak.

Bon Chef! De Swaen van Cas Spijkers - Reinold Vugs

Bon Chef! De Swaen van Cas Spijkers - Reinold Vugs

Hotel-restaurant De Swaen in het Brabantse Oisterwijk is in de jaren tachtig een heuse culinaire hotspot waar veel van de nu bekende chefs (Jonnie Boer, Sergio Herman en Margo Reuten onder andere) en – inmiddels Meester Patissiers – Rudolph van Veen en Robèrt van Beckhoven hun eerste belangrijke stappen op het culinaire vakgebied zetten

Take one fish

Take one fish

Vergeet alles wat je dacht te weten over het koken van vis. Want volgens chef-kok Josh Niland zijn er geen regels als het gaat om het koken van vis, alleen een eindeloze wereld van mogelijkheden.