Verhuizing Polaris naar Katwijk afgerond

151221 verhuizing Polaris naar Katwijk

De integratie van Polaris Visdelicatessen en Haasnoot Vis is afgerond. Als laatste zijn de voorraden en het verkoopteam verhuisd van Voorburg naar Katwijk. In een volledig nieuwe kantoor aan de Rijnlandkade zijn nu alle activiteiten weer bij elkaar. Marketing en administratie van Polaris waren al eerder overgegaan naar Katwijk.

Efficiënter en sneller

Daar alle producten van Polaris en Haasnoot Vis nu aan de Rijnlandkade in Katwijk voorradig zijn, werkt het bestelproces en uitrijden van de bestellingen veel efficiënter en sneller. Polaris heeft meer dan 2.000 visdetlicatessen in haar assortiment en Haasnot staat vooral bekend om allerlei haringproducten.

Haasnoot haring

In juni jl. werd het merk Haasnoot Haring geïntroduceerd, inclusief een fraaie lijn promotie-artikelen voor de visdetaillist. Polaris staat bekend om haar pro-actieve verkoopondersteuning van de Nederlandse visdetaillist. Voor het komende jaar staan er diverse acties op de planning om de winkelverkoop te stimuleren.

 
Lees ook
Winnaars Nationale Haringtest 2019 bekend

Winnaars Nationale Haringtest 2019 bekend

Op 7 oktober maakten de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) op de Visbeurs in Spakenburg de twaalf provinciewinnaars bekend van de Nationale Haringtest 2019. Daarnaast werden de resultaten van het Nationaal Haringonderzoek 2019 gepresenteerd.

Het ondernemen zit Johnny Plat in het bloed

Het ondernemen zit Johnny Plat in het bloed

Johnny Plat was onlangs een van de finalisten tijdens de tweede editie van de nieuwe Nationale Haringtest. De 27-jarige ondernemer runt in zijn eentje zowel een standplaats in Meppel als een winkel in Zwartsluis. Daarnaast is Vishandel J. Plat in het zomerseizoen met een viskar ook te vinden in Belt-Schultsloot en op diverse jaarmarkten.

Wat wordt het beste Streekproduct van Vlaanderen?

Wat wordt het beste Streekproduct van Vlaanderen?

De Belgische krant Het Laatste Nieuws gaat samen met het Vlaams Centrum voor Agro- & Visserijmarketing op zoek naar het Beste Streekproduct van Vlaanderen. De krant besteedt de komende weken aandacht aan de verschillende producten. Vismagazine licht er een aantal visproducten uit.