Fish Tales weg uit Albert Heijn

verse vis op ijs

Na twee jaar stopt Albert Heijn met de shop-in-shops voor verse vis van duurzame visonderneming Fish Talesmeldt Distrifood. Fish Tales had in drie vestigingen een shop-in-shop.

"Na twee jaar is gebleken dat vis op ijs in deze vorm niet rendabel is. We merken aan de klanten dat ze wat betreft vis vooral kiezen uit ons aanbod voorverpakte vis," aldus AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh. De visconserven van Fish Tales blijven wel te koop bij Albert Heijn, ook via internet.

Bron: Foodlog

Lees ook
Fish Tales sockeye zalm wint Healthy Living Award

Fish Tales sockeye zalm wint Healthy Living Award

De wilde sockeye zalm uit Alaska van Fish Tales heeft in Duitsland de Healthy Living Award in de categorie vlees & vis gewonnen. “We zijn super blij op deze prijs en bere-trots op onze zalmvissers Eric & Crystal uit Alaska”, aldus Fish Tales

VIZ Markt kijkt als een slager naar vis

VIZ Markt kijkt als een slager naar vis

VIZ Markt in Haarlem is geen doorsnee viswinkel. Duurzaamheid staat bij eigenaren Maarten en Sanne Post hoog in het vaandel. Ze verkopen vooral vis uit Europese wateren en gebruiken zoveel mogelijk de hele vis. Daarnaast zijn ze - naar eigen zeggen - de eerste viswinkel in Nederland die dry aging toepast. Ook benaderen ze vis op een andere manier, zoals...

Straatbeeld

Straatbeeld

Ik denk dat ik niets zo bij Nederland vind horen als de ambulante vishandel. Niet dat ik het woord ambulant al kende voordat ik bij Vismagazine ging werken hoor, want in de volksmond noemen we het meestal viswagens. In mijn ogen bepaalt de ambulante handel ons Nederlandse stads- en dorpsgezicht.