Viscadeautjes bij Haagse Museumshop

Museumshop stapelset-glazen-fish

Op de online Haagse museumshop zijn themagerichte cadeaus te bestellen, waaronder artikelen met een visthema. Zo zijn er rond de kunstenaar Mesdag glazen en theemokken in een visvorm, cocktailprikkers met schaal- en schelpdieren, amuseschelpen en (zijden) sjaals te bestellen. Daarnaast zijn tal van andere cadeauartikelen te bestellen in de webshop te vinden. Elk besteld artikel wordt gratis als cadeau verpakt en verstuurd.

www.museumshopdenhaag.com/nl/kunstenaars-en-themas/mesdag/

 
Lees ook
MSC en ASC organiseren Bewuste Visweek

MSC en ASC organiseren Bewuste Visweek

Veel mensen eten graag van vis. Het is gezond en lekker. Maar niet alle vissoorten zijn verantwoord om te eten. Er is sprake van overbevissing of niet-duurzame vismethoden. Kies daarom bewust. Om hier extra aandacht voor te vragen organiseren MSC en ASC van 23 tot en met 29 september voor de zesde keer Bewuste Visweek.

De duurzame vis van Fish Tales in het buitenland

De duurzame vis van Fish Tales in het buitenland

Duurzaamheid staat centraal bij Fish Tales. Het Amsterdamse bedrijf gebruikt alleen 100 procent gecertificeerde vis. Het gaat goed met het bedrijf. In Nederland zijn de producten exclusief te koop bij Albert Heijn en ook in Duitsland gaat het goed. En nu richt Fish Tales zich op de Verenigde Staten.

Bij VISSCH staat vis uit de Noordzee centraal

Bij VISSCH staat vis uit de Noordzee centraal

Het eerste weekend van oktober staat de visafslag in Scheveningen in het teken van VISSCH. Bij dit foodfestival staat de vis uit de Noordzee centraal. VISSCH 2019 vindt plaats van 4 tot en met 6 oktober. VISSCH is een ontmoetingsplek waar bezoekers niet alleen kunnen genieten van vers bereidde vis uit de Noordzee. Ook geven verschillende chefs kookdemonstraties,...