Vispiratie onderdeel van versbeurs VIP 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) 2018 vindt dit jaar plaats op 19 en 20 maart in Expo Houten. Inmiddels is al 95 procent van de vloer ingevuld. Er zijn verschillende inspiratiezones en pleinen met productpresentaties en -demonstraties. Er is weer een proefplein met hapjes en producten en ook op het bbq-plein kunnen bezoekers proeven van de diverse producten van de barbecues. Ook zijn er verschillende masterclasses en workshop.

Vispiratie

Maandag 19 maart is het Vispiratie. De beurs staat dan in het teken van vis. Op het speciale Vispiratieplein is van alles te beleven voor de visspecialist. Zo worden er garnalen gepeld en vindt de introductie van de Nationale Haringtest plaats. Deze nieuwe test bekijkt per provincie waar de consument de beste Hollandse Nieuwe kan halen.

Ook vindt weer de jaarlijkse Nationale Keuring Haring Snijden plaats. Tussen 15.00-20.00 kunnen visspecialisten hun kennis en kunde rondom het haring snijden testen. Deelnemers ontvangen een oorkonde. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij VNV.

Vismagazine

Vismagazine biedt exposanten de mogelijkheid om hun product te presenteren in een filmpje van 60 seconden. Voor slechts € 299,- maakt Vismagazine een productclip tijdens de eerste beursdag. Meer informatie en aanmelden? Mail naar marketing@vakbladen.com o.v.v. productclip VIP.

Vismagazine is aanwezig op de beurs en doet verslag. Bekijk hier ons verslag van VIP 2017.

Lees ook
Finalisten Nationale Haringtest 2019 bekend

Finalisten Nationale Haringtest 2019 bekend

De eerste ronde van de Nationale Haringtest zit erop en de finalisten per provincie zijn bekend. Tijdens de eerste ronde stemden consumenten online op hun favoriete visspecialist uit zowel de gevestigde als ambulante handel. Nadat alle stemmen waren geteld, werden op 3 juli de finalisten bekend gemaakt.

Marketingrapport Viswinkels 2019

Marketingrapport Viswinkels 2019

Marktdata.nl heeft een uitvoerig onderzoek uitgevoerd onder visspeciaalzaken in Nederland. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het Marketingrapport Viswinkels 2019. Dit marketingrapport geeft een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen...

VNV steunt The Seafood Shop

VNV steunt The Seafood Shop

The Seafood Shop aan de Leidsestraat in Amsterdam is al geruime tijd in een juridische strijd verwikkeld met de gemeente Amsterdam. De visspeciaalzaak van eigenaar Pepijn de Visscher verkoopt namelijk naast verse vis om mee naar huis te nemen ook kibbeling, oesters en haring om direct te consumeren. En dat is volgens de gemeente Amsterdam tegen de regels....