Bij VISSCH staat vis uit de Noordzee centraal

festivalVISSCHScheveningen38018

Het eerste weekend van oktober staat de visafslag in Scheveningen in het teken van VISSCH. Bij dit foodfestival staat de vis uit de Noordzee centraal. VISSCH 2019 vindt plaats van 4 tot en met 6 oktober.

VISSCH is een ontmoetingsplek waar bezoekers niet alleen kunnen genieten van vers bereidde vis uit de Noordzee. Ook geven verschillende chefs kookdemonstraties, zijn er workshops vis fileren, is er een uitgebreide vismarkt en veel muziek.

Het festival vindt ook dit jaar weer plaats in de Scheveningse Visafslag. De organisatie ziet dit als de perfecte plek. Niet alleen komt hier dagelijks de verse vangst binnen, ook biedt de locatie uitzicht op de haven. In de afslag komen sfeervolle eettentjes, foodtrucks, barretjes en terrassen te staan. De Noordzeevisserij is belangrijk voor Den Haag. De organisatie van VISSCH is er dan ook  trots op dat zij met dit evenement een bijdrage kunnen leveren en de Noordzeevis op de kaart kunnen zetten.

Op de facebookpagina houdt de organisatie belangstellenden op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees ook
Plasticbesparend verpakken op nieuwe of gebruikte machines

Plasticbesparend verpakken op nieuwe of gebruikte machines

Om haar klanten te ondersteunen werkt MULTIVAC nauw samen met gerenommeerde toeleveranciers in de ontwikkeling van plasticbesparende verpakkingsoplossingen. Zo is MULTIVAC PaperBoard al enige tijd op de markt, deze oplossing biedt een besparing op plastic van 60 tot 90%.

Beet by Peet ambassadeur van Noordzeevis

Beet by Peet ambassadeur van Noordzeevis

Viskiosk Beet by Peet aan het Azaleaplein in Den Haag heeft de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen gekregen vanwege het met passie aanbieden en actief bijdragen aan het geliefd maken van vis uit eigen zee. Peter van der Meulen, eigenaar, nam de oorkonde in ontvangst van Matthijs den Heijer, voorzitter Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Opleiden voor baan van de toekomst

Opleiden voor baan van de toekomst

De vakmensen opleiden die de foodbranche nodig heeft. Daar staat SVO vakopleiding food voor. Daarvoor moet SVO weten met welke ontwikkelingen de branche te maken krijgt en over welke vaardigheden medewerkers in de toekomst moeten beschikken. SVO vroeg The Food Research Company daarom om een onderzoek uit te voeren naar de toekomst van SVO en van de...