VNV biedt visspecialist gratis corona-spoedtest

Coronasneltest_pixabay

Foto: Neelam279, Pixabay

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) biedt leden gratis corona-spoedtesten. Medewerkers  met coronaklachten kunnen zich snel laten testen en krijgen binnen 30 minuten de uitslag. Bij een negatieve uitslag kan de medewerker snel weer aan het werk.

De gratis testen zijn mogelijk dankzij een subsidie van 450 miljoen van de overheid. De testen worden afgenomen door Spoedtest.nl in samenwerking met de gecertificeerde arbodienst Medprevent en TIGRA. "Wacht bij twijfel niet te lang en laat jezelf en/of je medewerkers testen" meldt VNV op de website. "Dit geeft een veilig gevoel voor jou, je medewerkers, maar ook voor je klanten."

Voor de gratis test is een speciale VNV-branchecode nodig. Meer over de sneltesten en deze code is te vinden op de website van VNV.

Dossiers
Lees ook
MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

Visspeciaalzaak Koning in Amstelveen is de 24ste ASC- en MSC-gecertificeerde viswinkel. Een belangrijke stap voor de Volendammer eigenaren Nico Schokker en Jan Tol. “Deze tijd maakt ons nog bewuster van keuzes die we kunnen maken. Wij willen hieraan bijdragen en consumenten de optie geven om te kiezen voor kwaliteit, voor gezond én voor duurzaam.”

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Veel visspecialisten werken hard. Lange dagen, weinig vrij, veel staan en fysieke arbeid. Niet erg, want we hebben allemaal een grote liefde voor het vak, maar het is natuurlijk wel fijn als je aan het eind van het jaar onder aan de streep een mooie winst overhoudt. Daarom geeft de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten je 5 tips om nóg succesvoller...

Zeelands trots

Zeelands trots

“Net als vorig jaar kon ook nu de start van het Oosterscheldekreeftenseizoen niet gevierd worden zoals andere jaren.” Bent u dat soort zinnen ook zo zat?