Op maandag 9 november vindt bij Van Gelder AGF in Ridderkerk de VNV Ledendag 2020 plaats. Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) brengt het bestuur verslag uit over het verenigingsjaar 2019. Je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de sector en de begroting voor 2021 wordt gepresenteerd. Aansluitend is er een inspirerend workshopprogramma waarbij groente een prominente rol inneemt.

Van Gelder AGF is al ruim 65 jaar een belangrijke speler in de Nederlandse markt van dagverse aardappelen, groente en fruit. Waarschijnlijk komt u de bezorgwagens wel eens tegen die op weg zijn naar restaurants, hotels of zorginstellingen. Maar wist u dat Van Gelder AGF ook levert aan visspecialisten?

Robots

In het indrukwekkende nieuwe pand in Ridderkerk zijn veel processen geautomatiseerd. Doet u als visspecialist een bestelling in de webshop van Van Gelder AGF? Dan gaan de robots direct voor u aan de slag om uw bestelling samen te stellen en klaar te zetten voor verzending.
De VNV Ledendag 2020 vindt grotendeels plaats in het nieuwe Experience Center waar al uw zintuigen worden geprikkeld.

Programma

15.00 uur : ontvangst in het Experience Center
15.15 uur: ALV
16.00 uur: Workshopprogramma (3x 1 uur):
Inspiratie voor de feestdagen (door Frank Everink van Rational)
Toonbankpresentatie en feestelijke salades (door Frank van der Werf van Bonfait)
Rondleiding Van Gelder AGF
19.00 uur: gezamenlijke afsluiting
19.15 uur: einde programma

Coronamaatregelen

Helaas is het coronavirus nog altijd onder ons. Dat betekent dat we als VNV rekening moeten houden met de maatregelen die gelden ten tijde van de VNV Ledendag 2020. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan we er van uit dat we maximaal 75 mensen kunnen ontvangen op 9 november. Om die reden maximeren we het aantal bezoekers per bedrijf op twee. Aanmelden vooraf is verplicht.
Bij het workshopprogramma delen we de groep in drieën op (maximaal 25 per groep) om te zorgen dat ook daar voldoende afstand gehouden kan worden.

Meer informatie over het aanmeldingsproces ontvangt u binnenkort. Is het maximale aantal inschrijvingen bereikt, dan zorgen we dat de overige leden de mogelijkheid hebben de ALV online bij te wonen. Het bestuur hoopt u op maandag 9 november te ontmoeten!

Altijd op de hoogte blijven?