Wiltec-actie voor Villa Pardoes

141028 Wiltec actie Villa Pardoes

Wiltec, specialist in onder andere persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding sluit het jaar 2014  af met de ‘Wonderlijke Wiltec Weken’. Met deze actie zet het Udense bedrijf zich niet alleen in voor haar relaties, maar ook voor het goede doel. Klanten krijgen een  cadeaucheque om te besteden bij Wiltec. Bij het verzilveren van deze cheque dragen zij  bij aan een gratis vakantie voor ernstig zieke kinderen: Wiltec doneert namelijk 10% van de verzilverde cheque aan Stichting Villa Pardoes. Wiltec werkt volgens de ISO 26000 richtlijnen, waarin MVO centraal staat. Eind december wordt bekend gemaakt welk bedrag aan Villa Pardoes wordt geschonken.

Villa Pardoes

Een sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Wiltec

De Wiltec Groep biedt momenteel werk aan ongeveer 260 medewerkers en heeft een jaaromzet van ruim € 45 miljoen. In 2012 en 2013 ontving Wiltec van Deloitte de erkenning ‘Best Managed Company’ en verkreeg het bedrijf een Dun & Bradstreet Rating 1 certificaat.