Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten

9 maart 2020

Vroeger gold ‘ bigger is better’. Voor effectieve zakelijke video’s van hoge kwaliteit was vroeger een groot budget, een grote crew en een grote camera nodig. Maar zijn deze benodigdheden nog steeds een vereiste?

Het is verrassend hoe de techniek zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en hoe de perceptie is veranderd. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder smartphones en eigenlijk is dat ook geen schande. Tegenwoordig filmen we alles met onze devices en consultant, trainer en spreker Pelpina Trip is hier grote voorstander van.

In haar boek genaamd ‘zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten’ informeert en leert zij de lezer in vijf stappen over hoe je zelf zakelijke video’s kan maken. De bewering dat dit boek met 151 pagina’s in 60 minuten geleerd kan worden is niet gelogen. Klein, compact en door zijn eenvoudige schrijftaal vind je snel de weg hoe je zelf professional met je smartapparaten aan de slag kunt.

Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten van Pelpina Trip is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten  | ISBN: 9789461263650 | Prijs: € 12,50

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?