Nieuws

Vis in de media - week 39

Vis in de media - week 39

Noodkreet uit de Nederlandse visbranche, brand en wijken voor ‘groene stroom’. Dit lazen we deze week in de media over vis.

ProVeg: “Vleesvervangers alleen goedkoper in relatieve zin”

ProVeg: “Vleesvervangers alleen goedkoper in relatieve zin”

De verkoop van vleesvervangers is de afgelopen jaren gestegen, maar in 2022 komt daar verandering, meldt marktonderzoeker IRI aan NOS

Oesterseizoen geopend op de Oosterschelde

Oesterseizoen geopend op de Oosterschelde

Het oesterseizoen is op donderdag 22 september formeel geopend op de Oosterschelde. Voorzitter Kees van Beveren van de Nederlandse Oestervereniging ontving tijdens een vaartocht op de Oosterschelde de ‘eerste platte oester’ van het nieuwe seizoen.

Visbranche uit noodkreet bij minister vanwege hoge energieprijzen

Visbranche uit noodkreet bij minister vanwege hoge energieprijzen

De gezamenlijke belangenorganisaties in de Nederlandse visbranche: Nederlandse Vereniging van Viskwekers, Visfederatie en Vereniging Nederlandse Visspecialisten, hebben maandag per brief aan minister Adriaansens van EZK een noodkreet geuit over de urgente situatie als gevolg van de stijgende energieprijzen.

‘Het gaat om het verhaal en het bereik’

‘Het gaat om het verhaal en het bereik’

Commercieel manager Werner Postma (Roem van Yerseke) heeft een simpel credo. “Het gaat om het verhaal en het bereik. Het verhaal van de mossel is goed, maar we bereiken niet altijd de juiste mensen. Daar moeten we nog aan werken.”

Dropmakers ontwikkelen nieuwe dropvariant met zeewier

Dropmakers ontwikkelen nieuwe dropvariant met zeewier

Dropmakers Klepper & Klepper hebben een nieuwe dropvariant ontwikkeld. Drop met als belangrijk component, zeewier. Dit resulteert in een pittige zoute drop. Met een vleugje zeewier.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 6 | augustus 2022
Vismagazine 6 | augustus 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is schaal- en schelpdieren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Holland Fisheries Event 2022

7 oktober 2022 - 8 oktober 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Visbeurs 2022

10 oktober 2022

Lees meer