Nieuws

Minder zout, vet en suiker in bewerkte producten

Minder zout, vet en suiker in bewerkte producten

In de meeste bewerkte voedingsmiddelengroepen is de hoeveelheid zout, verzadigd vet en suiker sinds 2018 gelijk gebleven of gedaald. Dat blijkt uit de Herformuleringsmonitor die het RIVM elke twee jaar, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), verricht.

‘Breder assortiment en meer verkoop’

‘Breder assortiment en meer verkoop’

Dagelijks bedienen duizenden visspecialisten hun klanten vanuit de wagen als hun dagelijkse werkplek én gereedschap, of het de gewoonste zaak van de wereld is. Over de investeringen wordt goed nagedacht. De wagens zijn steeds multifunctioneler. Vandaag het laatste deel van deze rondvraag met Jurie Noorloos en De Urker Visboer. Jurie Noorloos,...

Albron en Good Fish tekenen World Oceans Deal

Albron en Good Fish tekenen World Oceans Deal

Foodservice-organisatie Albron en milieuorganisatie Good Fish Foundation ondertekenden 8 november de World Oceans Deal. Hiermee belooft Albron alleen nog maar duurzame vis te serveren die de goedkeuring van Good Fish heeft.

Verpakkingsspecial 2021 nu te lezen als digitaal magazine

Verpakkingsspecial 2021 nu te lezen als digitaal magazine

Alea Publishers lanceert de jaarlijkse Verpakkingsspecial als digitaal magazine. Deze maand wordt de papieren editie meegestuurd met alle food titels.

Biohutten in Haven Scheveningen stimuleren onderwaterleven

Biohutten in Haven Scheveningen stimuleren onderwaterleven

Onlangs vond de eerste controle plaats van de Biohuts in de Scheveningse haven. "Het eerste jaar van de Biohut zit er nog niet volledig op maar we zijn tevreden met wat we aantreffen", zegt mariene ecoloog Etienne Abadie over de ecologische kooien.

Oorkonde Stichting Noordzeevis uit Scheveningen voor Visgilde Kees Sloot

Oorkonde Stichting Noordzeevis uit Scheveningen voor Visgilde Kees Sloot

Visgilde Kees Sloot uit Rotterdam ontving vrijdag 22 oktober de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Hij kreeg deze vanwege het met passie aanbieden en onder de aandacht brengen van Noordzeevis uit Scheveningen. “Vis uit de Noordzee, dat is gewoon top. We mogen er echt trots op zijn dat we de rijke Noordzee als achtertuin hebben”, aldus...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2021
Vismagazine 8 | november 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2021
Verpakkingsspecial 2021

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Webcast duurzame verpakkingen over de grens

2 december 2021 - 2 december 2021

Lees meer

Horecava 2022

10 januari 2022 - 13 januari 2022

Lees meer

Schelpdierconferentie 2022

20 januari 2022 - 21 januari 2022

Lees meer