- 1000 gram Makreelfilet
- 60 gram Bistro Kruidenolie Bretagne (07076K)
- 300 gram Paddenstoelen of champignons
- 3 tenen Knoflook
- 2 Uien
- 2 Limoenen
- Rolladetouw (03034K)
- Ovenbakjes
Bereiding:
- Snijd de uien, knoflook en paddenstoelen in stukjes.
- Fruit het mengsel 3 minuten met wat olie in de pan.
- Beleg één gedeelte van de makreel met het gefruite mengsel.
- Leg vervolgens het andere deel van de makreel bovenop het gedeelte met het gefruite mengsel.
- Zet het geheel vast met twee touwtjes en marineer de buitenkant met de Bistro Kruidenolie.
- Garneer tot slot met fijn gesneden peterselie en een schijfje limoen.
Consument:
- Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 15 à 20 minuten of gaar op de BBQ (met gesloten deksel).
Dit recept is afkomstig van Epos.