Makreel gevuld met paddenstoelen

1 augustus 2016

Samenstelling: Makreel-gevuld-met-paddenstoelen-150x150

  • 1000 gram Makreelfilet
  • 60 gram Bistro Kruidenolie Bretagne (07076K)
  • 300 gram Paddenstoelen of champignons
  • 3 tenen Knoflook
  • 2 Uien
  • 2 Limoenen
  • Rolladetouw (03034K)
  • Ovenbakjes

Bereiding:

  • Snijd de uien, knoflook en paddenstoelen in stukjes.
  • Fruit het mengsel 3 minuten met wat olie in de pan.
  • Beleg één gedeelte van de makreel met het gefruite mengsel.
  • Leg vervolgens het andere deel van de makreel bovenop het gedeelte met het gefruite mengsel.
  • Zet het geheel vast met twee touwtjes en marineer de buitenkant met de Bistro Kruidenolie.
  • Garneer tot slot met fijn gesneden peterselie en een schijfje limoen.

Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 15 à 20 minuten of gaar op de BBQ (met gesloten deksel).

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?