Broodje Best Garnalensalade

Epos_Broodje Best Garnalensalade

Epos_Broodje-Best-Garnalensalade-300x209 Samenstelling

  • 1000 gram Hollandse garnalen
  • 500 gram American Grillsaus (08002K)
  • 150 gram Wortel reepjes (zakje)
  • 100 gram Rode ui
  • 150 gram Rode paprika
  • Broodje Best (11063DS)

Bereiding

Snijd de rode paprika en rode ui in blokjes. Meng dit vervolgens met de wortelreepjes, American Grillsaus en Hollandse garnalen.

Consumenten

Ook lekker op een stokbroodje.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Gamba in YakitorisausThaise Garnalencurry en Mango Garnalen Salade

Lees ook
Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

De kroepoek van Unilever-merk Conimex wordt gemaakt van garnalen gevangen door kleinschalige vissers in de Javazee. Unilever besloot samen met partner Intersnack om concrete stappen te zetten om deze garnalenvangst te verduurzamen. "Het doel is om binnen 3 jaar alle garnalen voor Conimex-kroepoek 100% traceerbaar en duurzaam te vangen". De kroepoek...