Coquilles in Peperroomsaus

Samenstelling: Coquilles-in-Peperroomsaus-150x150

  • 1.000 gram Coquilles
  • 400 gram Peperroomsaus (08139K)
  • 10 gram Curry-Lemonmix (02122K)
  • 300 gram Parijse worteltjes
  • 300 Sugarsnaps
  • 300 gram krieltjes
  • Peterselie
  • Ovenbakje

Bereiding:

  • Kruid de coquilles met de Curry-Lemonmix en bak deze aan beide zijden in circa twee minuten.
  • Laat de coquilles vervolgens afkoelen.
  • Blancheer de groenten en spoel af met koud stromend water.
  • Leg de afgekoelde coquilles in een ovenbakje en meng vervolgens de geblancheerde groente, krieltjes en peperroomsaus erdoor.
  • Garneer tot slot met fijn gesneden peterselie.

Consument:

  • Verwarm het ovenbakje op in een voorverwarmde oven op 150°C in circa 8 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Meer over
Lees ook
Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start pilot mensgericht werven

Epos start in samenwerking met Mensgericht Ondernemen, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en het Leerwerkloket regio Amersfoort de pilot mensgericht werven. Binnen deze pilot gaan de organisaties gaan op een nieuwe manier medewerkers en banen matchen.

Groente-Vis cocktail

Groente-Vis cocktail

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Groente-Vis cocktail.