Epos' pastasalade met paling

21 april 2016

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor  frisse pastasalade. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen!

Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel.

Pastasalade met paling Palingsalade-Epos-150x150

Een heerlijke pastasalade met paling, zongedroogde

tomaatjes en een vleugje Epos.

Samenstelling:

  • 300 gram Paling
  • 1000 gram Pasta
  • 400 gram Bistro saus Tomaten Salsa (08453P)
  • 50 gram Zongedroogde tomaatjes
  • 3 gram Bieslook Tibulair (05010G)
  • 7 gram Keukenzout

Bereiding: 

  • Snijd de paling en zontomaatjes in kleine stukjes.
  • Kook de pasta volgens het recept op de verpakking en spoel af met koud water.
  • Meng de Bistro Saus Tomaten Salsa, zongedroogde tomaatjes en het keukenzout door de pasta.
  • Garneer tot slot met zongedroogde tomaatjes en Bieslook Tibulair.

Consument:

  • Deze salade is lekker om koud te eten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Ontdek alle recepten op www.epos-specerijen.nl.

Voor meer informatie: info@epos-specerijen.nl of bel 033 - 247 71 90

Altijd op de hoogte blijven?