Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor frisse pastasalade. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen!
Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel.
Pastasalade met paling
Een heerlijke pastasalade met paling, zongedroogde
tomaatjes en een vleugje Epos.
Samenstelling:
- 300 gram Paling
- 1000 gram Pasta
- 400 gram Bistro saus Tomaten Salsa (08453P)
- 50 gram Zongedroogde tomaatjes
- 3 gram Bieslook Tibulair (05010G)
- 7 gram Keukenzout
Bereiding:
- Snijd de paling en zontomaatjes in kleine stukjes.
- Kook de pasta volgens het recept op de verpakking en spoel af met koud water.
- Meng de Bistro Saus Tomaten Salsa, zongedroogde tomaatjes en het keukenzout door de pasta.
- Garneer tot slot met zongedroogde tomaatjes en Bieslook Tibulair.
Consument:
- Deze salade is lekker om koud te eten.
Dit recept is afkomstig van Epos.
Ontdek alle recepten op www.epos-specerijen.nl.
Voor meer informatie: info@epos-specerijen.nl of bel 033 - 247 71 90